+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Kesäkuu » Kirjaston kummallinen kesäpassi ja kesäbingo

Kirjaston kummallinen kesäpassi ja kesäbingo

6.6.2017, klo 14:26

Kesäpassi ja kesäbingo on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta mikään ei estä myös aikuisia täyttämästä niitä.

Kesäpassi

Kirjaston kummallisessa kesäpassissa kerätään merkintöjä hiukan erikoisemmista lukuhetkistä. Merkinnön saa esimerkiksi lukemalla kylmässä saunassa tai pipo päässä ja villasukat jalassa. Kaikki tehtävät voi suorittaa myös kuuntelemalla äänikirjaa. Kesäpassi on voimassa 1.6.–31.7. Jos saa kerättyä passiin kuusi merkintää tänä aikana, saa palkinnoksi lasten uimahallilipun Seinäjoen uimahalliin. Lisäksi Nurmon kirjastossa, Peräseinäjoen kirjastossa, pääkirjastossa ja Ylistaron kirjastossa arvotaan jokaisessa yksi elämysseteli Powerparkiin. Setelillä saa lunastaa yhden rannekkeen huvipuistoon kauden 2017 aikana. Jos haluaa osallistua arvontaan, passi pitää palauttaa täytettynä pääkirjastoon tai Nurmon, Peräseinäjoen tai Ylistaron kirjastoon 31.7. mennessä.

Kesäbingo

Nuorten kesäbingossa kerätään neljän ruudun pysty- vaaka- tai vinorivibingoa. Rastin saa jos lukee esimerkiksi tulevaisuuteen sijoittuvan kirjan, rumakantisen kirjan tai kirjan, josta on tehty elokuva. Bingoiluaika on 1.6.–31.7. Kun on saanut bingon, voi kupongin palauttaa johonkin Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteeseen ja osallistua arvontaan. Pääpalkintona on kaksi lippua Seinäjoen Megazonen laserpeliin. Arvontaan osallistuakseen bingokuponki pitää palauttaa 13.8. mennessä.

Kesäpasseja ja -bingoja saa Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteistä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja