+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Kokeile pääkirjastossa Aku Ankka Lataamoa ja Satukirjastoa

Kokeile pääkirjastossa Aku Ankka Lataamoa ja Satukirjastoa

22.3.2017, klo 15:11

Pääkirjasto Apilan lastenosastolla voi tabletilta lukea ja kuunnella satuja Lasten Omassa Satukirjastossa sekä lukea Aku Ankka -lehtiä Lataamosta. Palveluihin voi tutustua kotona ilmaisten näytteiden avulla, mutta pääkirjastossa on käytössä koko palvelun sisältö.

Lasten Omassa Satukirjastossa julkaistaan säännöllisesti uutta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa 0–9-vuotiaille pojille ja tytöille. Saduissa seikkailevat mm. Muumit, Angry Birdsit, Tomppa, Siiri, Frozen-hahmot, My Little Pony sekä Disneyn klassikkohahmot.

Lataamossa on reilut 160 000 sivua Aku Ankka -sarjakuvia. Palvelusta löytyvät kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka -lehdet ja Aku Ankan taskukirjat, paljon Aku Ankka Ekstra -lehtiä sekä lisäksi myös tarinoita, jotka on julkaistu vain Lataamossa.

Kysy tarvittaessa apua lastenosaston henkilökunnalta.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja