+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Helmikuu » Eepoksen e-kirjapalvelu on avattu

Eepoksen e-kirjapalvelu on avattu

16.2.2017, klo 14:43

Eepos-kirjastojen yhteinen e-kirjapalvelu on nyt avattu. Kokoelmaa voi käyttää uusilla Eepos-korteilla tai Eepos-kirjastojen vanhoilla korteilla. Lainaamiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja pin-koodi. Lainattavissa on yli 1000 nimekettä. Kokoelmaan kuuluu aikuisten tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten ja nuorten kaunokirjallisuutta sekä jonkin verran e-äänikirjoja.

E-kirjojen laina-aika on 14 tai 28 vuorokautta, lainaajan valinnan mukaan. Kirja palautuu automaattisesti laina-ajan päätyttyä, joten sakkoja e-kirjoista ei voi tulla. E-kirjoja ei voi uusia, mutta jos varauksia ei ole, ne voi lainata uudestaan. E-kirjojen tekstin kokoa voi muuttaa. Niihin voi tehdä omia kirjanmerkkejä ja kirjan sisällä voi tehdä hakuja haluamillaan sanoilla. E-kirjoista voi tehdä varauksia e-kirjapalvelussa.

Jos sinulla oli varauksia Seitin e-kirjapalvelun aikana, käy kirjautumassa omilla tunnuksillasi palveluun mahdollisimman pian, jotta varaukset aktivoituvat uudelleen.

E-kirjoja voi lukea suoraan selaimessa, ladata kirjan omalle laitteelle tai käyttää mobiililaitteille suunniteltua sovellusta. Jos kirjan on ladannut omalle laitteelle lukuohjelmaan, ei lukemisen aikana tarvita nettiyhteyttä. Lainausohjeita

26.2. asti on käynnissä Koko kansa lukee -kampanja. Kirjastot, Otava, Tammi ja Schildts & Söderströms tarjoavat e-kirjoja kaikkien ulottuville. Riikka Pulkkisen Paras mahdollinen maailma, Merete Mazzarellan Solkattens år, K. K. Alongin Kevätuhrit, Maria Turtschaninoffin Maresi: krönikor från Röda klostret, Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen sekä Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström Eklövin Den falska Bernice -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjapalvelussa.

Lisätietoja
Hanna Kotila hanna.kotila(at)seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja