+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Tammikuu » Seinäjoen pääkirjaston aukioloajat laajenevat

Seinäjoen pääkirjaston aukioloajat laajenevat

9.1.2017, klo 11:24

9.1.2017 lähtien Apila ja Aallon kirjasto ovat maanantaisin auki klo 20 asti. Lisäksi koko Apila-kirjasto aukeaa joka aamu jo yhdeksältä. Ennen vain uutisalue oli auki klo 9–10. Ensimmäisen aukiolotunnin ajan kirjastossa toimitaan itsepalveluperiaatteella.

Itsepalveluaikanakin saat asiakaspalvelun tiskiltä seuraavia palveluja: asiakastietojen muutokset, uudet tai kadonneet kortit, maksujen vastaanotto, tulosteet, apu automaattien ja tietokoneiden ongelmatilanteissa, kaukolainojen nouto ja palautus ja langattoman verkon tunnukset. Käytössä ei ole tietopalvelua, aineiston etsintää tai hakua, kaukolainojen tilausta tai uusintaa, palvelukopiointia, konsolipelien pelaamista tai Aallon kirjastotalon kokoelmia/toimintoja.

Pääkirjasto vastaa näillä muutoksilla asiakaskyselyissä ja palautteissa tulleisiin toiveisiin aukioloaikojen pidentämisestä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja