+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Elokuu » Seinäjoella on tilaa Ilmiölle!

Seinäjoella on tilaa Ilmiölle!

19.8.2019, klo 13:51

Seinäjoen oma kulttuurilehti Ilmiö on jaettu kaikkiin Etelä-Pohjanmaan alueen kotitalouksiin viikolla 33.

Kulttuurilehti Ilmiön toinen numero on ilmestynyt ja on jakelussa sopivasti koulujen alkamisen aikaan. Ensimmäisen numeron tapaan lehti esittelee Seinäjoen kulttuuritoimijoiden monipuolista tarjontaa ja ohjelmistoja. Lisäksi lehdessä kerrotaan tarkemmin produktioista sekä ihmisistä kulttuuri-ilmiöiden takana. Lehden pohja-ajatuksena on koota yhteen kulttuuritoimijoiden ohjelmistot ja esittelyt, jotta asiakkaiden olisi mahdollisimman helppo löytää ne.

Lehden tuotannossa elää edelleen sen alkuperäinen idea, vahvan ja tulevaisuuteen katsovan yhteistyön tekeminen kaupunkimme kulttuurielämän eteen. Tätä ideaa tukee myös lehden uusi numero upeine kuvineen ja mielenkiintoisine juttuineen. Lehti ilmestyy jatkossakin kaksi kertaa vuodessa, aina alkuvuodesta ja alkusyksystä.

Ilmiön takana on Taide Seinäjoki -verkosto, johon kuuluvat tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginorkesteri, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen taidehalli, Kulttuurikollektiivi Silta ry, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen toimipiste, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen museot ja Kulttuuriyhdistys KoHo ry.

Lisätietoja:
Leena Kråknäs, kulttuuritoimenjohtaja
040 774 8559
leena.kraknasseinajoki.fi

visuaalinen ilme ja taitto
Emilia Kaupinmäki, graafikko
+358 50 309 1518
emiliableboulevard.com


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja