+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Museopalvelut » Tapahtumat » Törnävän museoalueen tapahtumat

Törnävän museoalueen tapahtumat

ke 6.3. klo 17 Teemaluento Kirjoittamattomat -näyttelyssä

Kenellä on lupa kotiseutuun?
Näkyykö kotiseutu ulospäin, vai elääkö se sisällämme tarinoina, arvoina ja kokemuksina? Vai onko kyse siitä, että tuntee olevansa jossain kotonansa? Entä voiko joku kieltää sinua tuntemasta tai elämästä kotiseutuasi? Näitä ajatuksia yleisöluennolla pohtii Ghanasta vuosikymmeniä sitten Etelä-Pohjanmaalle muuttanut Atrian kenttäpäällikkönä työskentelevä Vincent Klutse.
Saamme kuulla myös Kirjoittamattomat-näyttelyn kuraattori Manar Amelia, joka kertoo näyttelyprojektin taustoista ja Kotiseutu kotoisaksi -hankkeesta. Vapaa pääsy

7.2 - 10.2.2019 Lelujen yö

Mitä museoissa tapahtuu yöllä, kun asiakkaat ja henkilökunta ovat lähteneet ja valot sammutettu? Nyt voit ottaa siitä selvää.

Tuo reippain pehmolelusi viettämään kaksi jännittävää ja seikkailuntäyteistä yötä Suojeluskunta ja Lotta Svärd -museossa sekä Törnävän museoalueella.

Lelut voi tuoda Suojeluskunta ja Lotta Svärd -museolle tai Törnävän Kivinavettaan to 7. tai pe 8.2. klo 12 - 16. Kullekin lelulle täytetään tuonnin yhteydessä oma tunnistekortti, johon voit piirtää lelusi kuvan ja kertoa sen erityispiirteistä.

Lelut saa noutaa sunnuntaina 10.2. Törnävän Kivinavetasta klo 12 - 16. Silloin saat tietää, mitä lelujen öisillä retkillä on tapahtunut.

Kenellä on lupa kotiseutuun -luento Kivinavetassa 6.3.2019 klo 17.00

Kuva: Piia Ylisalmi


Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo
Törnävän museoalue
Törnäväntie 23, 60200 Seinäjoki
p. 06 416 2648
epmaakuntamuseoseinajoki.fi