+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Museopalvelut » Museovierailu » Ohjeita museovierailuun

Ohjeita museovierailuun

Tervetuloa Seinäjoen museoihin!

Jotta käyntinne sujuisi mukavasti, toivomme teidän kiinnittävän huomiota seuraaviin asioihin:

Saapuminen ja pysäköinti

Etelä-Pohjanmaan museolle on helppo saapua; maksutonta tilaa pysäköintiin löytyy ihan Kivinavetan vierestä. Arkipäivisin kerran tunnissa liikennöivän paikallisliikenteen (Bussi numero 1) pysäkki on n. 200 metrin päässä S-Marketin kohdalla. Aikataulut

Ulkovaatteille ja laukuille on vartioimaton naulakko Etelä-Pohjanmaan museon Kivinavetan eteisaulassa. Kivinavetan näyttelyihin on esteetön kulku: ulko-ovessa on vain matala kynnys ja yläkertaan pääsee hissillä, jonka käytössä henkilökunta opastaa.


Suojeluskunta- ja lottamuseon välittömässä läheisyydessä on maksullisia pysäköintipaikkoja Kauppakadun varressa ja vastapäätä museota sijaitsevalla Torikeskuksen parkkipaikalla.

Suojeluskunta- ja lottamuseon päärakennuksessa on vartoimaton naulakko pohjakerroksen käytävällä. Museo on kolmessa kerroksessa ja portaita on paljon. Tästä johtuen kulku ei valitettavasti ole esteetön.


Ruokien ja juomien nauttiminen ei ole sallittua museoiden näyttelytiloissa. Kummassakin museossa on tilauskahvio – kahvittelu onnistuu toiveidenne mukaan esimerkiksi ryhmävierailun yhteydessä . Katso tarkemmin

Ryhmäkahvitus tulee varata vähintään viikko etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla:
Etelä-Pohjanmaan museo p. 06 416 2648
Suojeluskunta- ja lottamuseo p. 06 416 2734
museotseinajoki.fi


Yleisluontoisten valokuvien ottaminen omaan käyttöön ja ilman salamaa on sallittua. Julkaisuihin tulevista valokuvista tulee sopia henkilökunnan kanssa.