+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Museopalvelut » Museovierailu » Ohjeita museovierailuun

Ohjeita museovierailuun

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseoon!

Jotta käyntinne sujuisi mukavasti, toivomme teidän kiinnittävän huomiota seuraaviin asioihin:

Saapuminen ja pysäköinti

Törnävän museoalueelle on helppo saapua; maksutonta tilaa pysäköintiin löytyy ihan Kivinavetan vierestä. Östermyra-päivillä liikenne ohjataan läheiselle nurmikentälle. Arkipäivisin kerran tunnissa liikennöivän paikallisliikenteen (Bussi numero 1) pysäkki on n. 200 metrin päässä S-Marketin kohdalla. Aikataulut

Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museon sisäpihalla on maksutonta tilaa muutamalle autolle, lisäksi museon välittömässä läheisyydessä on maksullisia pysäköintipaikkoja Kauppakadun varressa ja vastapäätä museota sijaitsevalla Torikeskuksen parkkipaikalla. Ethän pysäköi kadun varteen museon portin kohdalle!

Museossa
Ulkovaatteille ja laukuille on vartioimaton naulakko Törnävän museoalueen Kivinavetan eteisaulassa. Kivinavetan näyttelyihin on esteetön kulku: ulko-ovessa on vain matala kynnys ja yläkertaan pääsee hissillä, jonka käytössä henkilökunta opastaa.

Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museon päärakennuksessa on naulakko pohjakerroksen käytävällä. Museossa on paljon portaita kolmessa kerroksessa ja kulku saattaa siksi olla hankalaa.

Ruokien ja juomien nauttiminen ei ole sallittua museoiden näyttelytiloissa. Kummassakin museossa on tilauskahvio – kahvittelu siis esimerkiksi ryhmävierailun yhteydessä onnistuu toiveidenne mukaan. Katso tarkemmin

Ryhmäkahvitus tulee varata vähintään viikko etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla:
Kivinavetta p. 06 416 2648 tai epmaakuntamuseoseinajoki.fi
Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo p. 06 416 2734 tai suojeluskuntamuseoseinajoki.fi

Yleisluontoisten valokuvien ottaminen omaan käyttöön ja ilman salamaa on sallittua. Julkaisuihin tulevista valokuvista tulee sopia henkilökunnan kanssa.