+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Valtuuston puheenjohtajan blogi » 2016 » Kesäkuu » Kaupungin tervehdys OmaSp Stadionin avaus 18.6.2016

Blogit

Kaupungin tervehdys OmaSp Stadionin avaus 18.6.2016

20.06.2016, klo 09:11

Arvoisa yleisö, minulla on ilo ja kunnia tuoda Seinäjoen kaupungin tervehdys tämän kerrassaan upean OmaSP Stadionin avausotteluun.

Seinäjoki on kasvukaupunkina tunnettu lukuisista kaupunkiamme elävöittävistä tapahtumista sekä erityisesti urheilusta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista. Tapahtumista eivät hyödy ainoastaan yrittäjät, vaan myös kaupunki saa lisää näkyvyyttä.

Tulevaisuuden rakennepoliittisissa uudistuksissa korostetaan kuntien tehtävien muutosta. Sosiaali- ja terveyspalvelujen siirtyessä pois kunnilta, nousee entistä merkittävämpään rooliin hyvinvointi- sekä elinkeinopolitiikka.

Arvoisa yleisö. Jalkapallo on yksi maailman puhutuimmista kielistä. Seinäjoen kaupungin näkökulmasta SJK:n tekemä ponnistus veikkausliigan huipulle merkitsee myös kansainvälistä näkyvyyttä. Uuden upean stadionin ja SJK:n menestyksen myötä Seinäjoki on mukana Mestarien Liigan kartalla. Nyt, kun stadionolosuhteet täyttävät tiukat vaatimukset, Seinäjoelle saadaan vieraaksi huippuseuroja, maailmanluokan pelaajia ja heidän kannattajiaan. Toivotan onnea ja menestystä myös europeleihin.

Seinäjoen kaupungin näkökulmasta tarkasteltuna on erityisen hienoa huomata yhteistyön merkitys. Huipputason urheilu kannustaa yhteisöllisyyteen. Uskomme vahvasti myös siihen, että tämä stadion tulee olemaan merkittävä Seinäjoen, seinäjokisten, maakunnan ja myös yrityselämän kohtauspaikka. Paikka, joka houkuttelee kaikenikäisiä ihmisiä ja luo mahdollisuuksia.

Arvoisa yleisö, näillä sanoin haluan Seinäjoen kaupungin puolesta toivottaa sykähdyttäviä hetkiä ja mitä parhainta menestystä OmaSP Stadionille ja samalla onnitella teitä kaikkia tämän stadionhankkeen suunnitteluun, toteutukseen ja mahdollistamiseen osallistuneita. Onneksi olkoon!

Kati Ojaniemi
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit