+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Työllisyystalo bloggaa » 2016 » Toukokuu » Hyvässä kimpassa syntyy uutta!

Blogit

Hyvässä kimpassa syntyy uutta!

23.05.2016, klo 12:12

Me Seinäjoella olemme innostuneita siitä mitä teemme.

Olemme yhdessä rakentamassa uutta rajoja ylittävää yhteistyönmallia – kaupungin Työllisyystaloa. Rakennustalkoot käynnistimme Työllisyyden kuntakokeilu Avanti-hankkeen aikana laajan kumppanijoukon kanssa ja työmme jatkuu edelleen. Työllisyystalon operatiivisen yhteistyöryhmän Etevän, johto- ja ohjausryhmien sekä kehittäjäasiakasryhmien ennakkoluulottomalla ja aktiivisella yhteistyöllä pystymme toteuttamaan merkittäviä palveluita ja kehittämään toimintamalleja asiakkaidemme tarpeisiin.

On hienoa, että olemme Työllisyystalossa ryhtyneet konkreettisiin toimiin. Yksi esimerkki on alkuvuodesta alkanut Työllisyystalon kokonaiskoordinoinnin ja toimijoiden yhteisen työvälineen kehittäminen. Tiedämme, että onnistunut kehittämistyö edellyttää yhteistä päämäärää ja näkemystä. Pidämme tärkeänä, että johto, esimiehet ja työntekijät sekä asiakkaat ovat puhaltamassa samaan suuntaan. Työskentelemme yhteisesti sovittujen visioiden, arvojen ja strategioiden mukaisesti. Teemme suunnitelmia, joissa huomioimme kokonaisuuksia ja yksityiskohtia ja muutamme niitä tarpeen mukaan. Siksi arvostamme vuoropuhelua jokaiseen suuntaan ja herkkyyttä nostaa asioita esille. Opimme ja kehitymme yhdessä.

Me kysyimme asiakkailtamme millainen on paras mahdollinen Työllisyystalo. Vastausten perusteella meidän tulee toteuttaa toiveikkuutta korostavia asiakas- ja käytännönläheisiä palveluita. Meidän tulee tiivistää yhteistyötä työnantajien ja yritysten kanssa. Meidän tulee myös yksinkertaistaa toimintaamme ja löytää välineitä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteet. Tavoitteiden lisäksi meidän tulee yhdessä määritellä seurantamittarit ja resurssit sekä kokeilla rohkeasti uutta. Tiedämme, että onnistunut kehittämistyö vaatii yhteistoimintaa. Tiedämme myös sen, että Työllisyystalon toimijoilla on arvokasta osaamista, josta voimamme kumpuaa. Haluamme rakentaa sellaista yhteistyönmallia, jossa jokainen on arvokas, jossa tuetaan ja kannustetaan sekä annetaan tilaa innostuneisuudelle. Arvostamme jokaisen osallisuutta ja osallistumista talkoisiin. Haluamme kiittää kaikkia yhteistyöhön osallistuneita ja myös Jari Aaltosta arvokkaasta työstä Työllisyystalon hyväksi ja toivomme hänelle onnea uusissa haasteissa. Kutsumme talkoisiin lukuisat yhteistyökumppanimme, organisaatiot ja yritykset rakentamaan uutta yhteistyönmallia. Yhdessä vahvistamme vaikuttavaa työllistämistä. Näin me onnistumme!

Aurinkoista kesää toivottaen Työllisyystalon johtoryhmä

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit