+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Pyörä-Pirkon kesäpesti Seinäjoella » 2017 » Elokuu » Pyörä-Pirkko haastaa kaupunginvaltuuston 100 pyöräilytekoa – kampanjaan

Blogit

Pyörä-Pirkko haastaa kaupunginvaltuuston 100 pyöräilytekoa – kampanjaan

10.08.2017, klo 08:47

Haaste on, että valtuusto tekisi yhteensä 100 pyöräiltyä matkaa valtuuston kokouksiin syksyn aikana.

Hyvät Seinäjoen kaupunginvaltuutetut

Kesäpestini kaupungilla on loppumassa ja halusin vielä Pyörä-Pirkkona haastaa teidät mukaan 100 pyöräilytekoa -kampanjaan. Toivon samalla, että Seinäjoen päättäjinä pidätte pyöräilyn edistämistä strategisesti tärkeänä tavoitteena ja olette valmiita siihen panostamaan. Maakunnan kasvavana keskuksena on tärkeää nähdä ja kehittää kaupunkia myös eri liikennemuotojen kautta. Pyöräilyn suosio on koko ajan nousussa ja kaupunki on taho, joka voi luoda sille hyvät puitteet. Pyöräilyn olosuhteiden kehittäminen ei ole mitenkään pois kaupungin kassasta: pyöräilystä saatavat terveyshyödyt maksavat investoinnit takaisin pitkässä juoksussa. Pyöräily on myös hyvin ympäristöystävällinen kulkumuoto.

Haastan teidät polkemaan valtuuston kokouksiin syksyn 2017 aikana yhteensä 100 kertaa. Valtuuston kokouksissa läsnä oleva kaupungin johtoryhmä on myös tervetullut osallistumaan haasteeseen. Tiedän, että kaikilla ei ole aina mahdollisuutta saapua kokoukseen pyöräillen johtuen välimatkoista, muiden kyyditsemisistä, eikä toki kaikilla välttämättä ole edes pyörää. Toivon kuitenkin, että jokainen pohtii mahdollisuutta pyöräillä paikalle edes yhden kerran, kuitenkin omien mahdollisuuksiensa mukaan. Mikäli pyöräily ei ole tuttua, saa samalla reissulla arvokasta kokemusta Seinäjoen pyöräreitistöstä ja näkee ehkä kaupunkia hieman uusin silmin.

Voitte ottaa haasteen vastaan ilmoittamalla osallistumisestanne ja haasteen toteutumisesta valtuuston kokouksessa ja sosiaalisessa mediassa hästägillä #100pyöräilytekoa. Pyöräilyteon voi kirjata myös 100 pyöräilytekoa -kampanjan Facebook-sivulle. Lisätietoja täältä: http://100pyorailytekoa.fi/

Ehdotan, että matkojen laskeminen toteutetaan jokaisessa valtuuston kokouksessa sähköisesti tila-palvelun avulla, jonne jokainen valtuutettu voi käydä merkitsemässä suorituksensa. Olen ollut yhteydessä haasteen tiimoilta kaikkiin valtuustoryhmien puheenjohtajiin ja kaikki ovat ilmoittaneet ryhmänsä ottavan haasteen vastaan. Toivottavasti haasteen tavoite saadaan toteutettua!

Mukavaa syksyä toivottelee
Pyörä-Pirkko

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit