+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Opisto bloggaa

Blogit

Seinäjoen kansalaisopiston blogia seuraamalla pääset perehtymään toimintaamme pintaa syvemmältä. Blogia kirjoittavat ainakin aluksi opiston päätoiminen henkilöstö ja jatkossa toivottavasti myös tuntiopettajamme, opiskelijamme ja yhteistyökumppanimmekin! Haluamme kertoa opiston toiminnasta ja työstä hieman enemmän ja eri näkökulmista kuin mitä yleensä tullaan ajatelleeksi... Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!Seinäjoki-aiheisia runoja

20.11.2017, klo 10:11

Nurmon kirjoittajaryhmä on luova kohtauspaikka sekä paljon kirjoittaneille että kirjoittamisesta vasta haaveileville. Jussi Matilaisen ohjauksessa opiskelijat saavat virikkeitä ja tietoa oman tyylin löytämiseksi ja vahvistamiseksi. Seuraavat Seinäjoki-aiheiset runot on kirjoittanut Anita Malkamäki. Runot on valittu Anitan esikoiskokoelmasta Unelmien risteyksessä (Sananjuuri 2016). Mikä kuudesta runosta miellyttää kaikkein eniten juuri sinua?

Kommentit 0 kplLue lisää...

Sitä oikeaa etsimässä

13.10.2017, klo 14:10

Elämä on valintojen tekemistä – ja elämistä valintojensa seurausten mukaisesti. Jotkut päätökset ovat helppoja ja nopeita, jotkut hieman vaikeampia.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Kansalaisopisto kurssilaisen silmin

27.02.2017, klo 10:25

Kevät alkaa tehdä tuloaan ja on aika kääntää katseet kohti ensi lukuvuoden 2017–2018 kurssitarjontaan!
Kysyin kahdelta ahkeralta kurssilaiseltani millaisena he näkevät Seinäjoen kansalaisopiston ja mitä toiveita heillä olisi kurssitarjontaan.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Joulun viettoon kansalaisopiston kautta

04.11.2016, klo 13:06

Mistä alkaa joulu? Aloita jo marraskuussa ripustamalla jouluinen kranssi oveen, lämmitä ensimmäiset glögit ja täytä koti jouluntuoksulla. Rakenna joulua viikko viikolta, niin jouluaattona jää aikaa kuusen koristeluun.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Elämää kansalaisopistojen piireissä

29.09.2016, klo 14:51

Ensi kosketuksen kansalaisopistoon sain n. 10-vuotiaana. Tutustuin äitini kanssa 70-luvulla neulekoneen saloihin Evijärvellä Lahdenkylän ala-asteella. Harjoittelinpa pianonsoittoakin vuosikaudet niin ikään kansalaisopistossa. Ei minusta kuitenkaan tullut pianistia, ei tullut, mutta sen sijaan pikemminkin käsityöläinen – käsityöläinen opettamisen näkökulmasta.

Kommentit 0 kplLue lisää...