+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Opisto bloggaa

Blogit

Seinäjoen kansalaisopiston blogia seuraamalla pääset perehtymään toimintaamme pintaa syvemmältä. Blogia kirjoittavat ainakin aluksi opiston päätoiminen henkilöstö ja jatkossa toivottavasti myös tuntiopettajamme, opiskelijamme ja yhteistyökumppanimmekin! Haluamme kertoa opiston toiminnasta ja työstä hieman enemmän ja eri näkökulmista kuin mitä yleensä tullaan ajatelleeksi... Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!Kansalaisopisto kurssilaisen silmin

27.02.2017, klo 10:25

Kevät alkaa tehdä tuloaan ja on aika kääntää katseet kohti ensi lukuvuoden 2017–2018 kurssitarjontaan!
Kysyin kahdelta ahkeralta kurssilaiseltani millaisena he näkevät Seinäjoen kansalaisopiston ja mitä toiveita heillä olisi kurssitarjontaan.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Joulun viettoon kansalaisopiston kautta

04.11.2016, klo 13:06

Mistä alkaa joulu? Aloita jo marraskuussa ripustamalla jouluinen kranssi oveen, lämmitä ensimmäiset glögit ja täytä koti jouluntuoksulla. Rakenna joulua viikko viikolta, niin jouluaattona jää aikaa kuusen koristeluun.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Elämää kansalaisopistojen piireissä

29.09.2016, klo 14:51

Ensi kosketuksen kansalaisopistoon sain n. 10-vuotiaana. Tutustuin äitini kanssa 70-luvulla neulekoneen saloihin Evijärvellä Lahdenkylän ala-asteella. Harjoittelinpa pianonsoittoakin vuosikaudet niin ikään kansalaisopistossa. Ei minusta kuitenkaan tullut pianistia, ei tullut, mutta sen sijaan pikemminkin käsityöläinen – käsityöläinen opettamisen näkökulmasta.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Siivet ja juuret

31.08.2016, klo 10:02

Vuosien takaa on jäänyt mieleeni erään kauniin postikortin teksti; ”Elämään tarvitaan siivet ja juuret, sekä unelmat suuren suuret”. Hieno toivotus ja muistutus kenelle tahansa – ja niin totta!

Kommentit 0 kplLue lisää...

Kesämielellä!

22.06.2016, klo 12:18

Olipa sää mikä tahansa, kesä on aina kesä. Intopiukeena kirmailemme itsekukin kesälaitumille, mutta sitä ennen kurkistamme kansalaisopiston kuluneeseen lukuvuoteen pienen kuvakavalkadin voimin. Kuluneena lukuvuonna olemme järjestäneet iloksenne lähes 1000 kurssia hyvin monipuolisena tarjontana noin 300 tuntiopettajan voimin. Niistä pieniä maistiasia kuluneen vuoden kunniaksi pienessä videonpätkässä.

Kommentit 0 kplLue lisää...