+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Kaupunginjohtajan blogi » 2019 » Marraskuu » Ideapark Seinäjoki avattu

Blogit

Ideapark Seinäjoki avattu

19.11.2019, klo 15:55

Suomen 7. suurin kauppa- ja elämyskeskus Ideapark Seinäjoki avajaisviikonloppu 14.-17.11. on onnistuneesti takanapäin.

Kävijöitä oli lähes 200 000 ja parkkipaikat jatkuvasti täynnä. Omassa avauspuheenvuorossani korostin tapahtuman historiallista momentumia ja sitä, että nyt Seinäjoki sai myös syys-, talvi- ja kevätkausille merkittävän matkailukohteen. Kävijöitä Ideapark Seinäjoella oli laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntien ulkopuolelta. Huolimatta siitä, että liikenne ruuhkautui, uudet liikennejärjestelyt ja kiertoliittymät toimivat hyvin.

Ideapark Seinäjoki työllistää merkittävästi Seinäjoen ja seudun ihmisiä. Myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja ammattikoulun opiskelijoille tarjoutuu erinomaisia työmahdollisuuksia.

Seinäjoen keskustassakin tapahtuu

Ideapark Seinäjoen vaikutukset näkyivät myös ydinkeskustassa, jossa kävijöitä oli hyvin. Maanantai-iltana 18.11. tapahtui myös pitkään odotettu Pollarin talon siirto.

Yrittäjä Petri Pihlajaniemen toimesta koko Pollarin talo siirrettiin kokonaisena Keskustorin kulmalta htelli-ravintola Alman alueelle onnistuneesti. Erinomainen suoritus! Näin vanha Pollarin alue tulee aikaa myöten kiinteistökehityksen piiriin ja alueen kokonaiskuva paranee. Samalla myös Alman alueella Pollarin talo saanee uuden elämän, jonka Seinäjoen keskustan vanhin puutalo, jo kertaalleen Ylistarosta siirretty, Pollarin talo ansaitsee.

Pollarin talon siirto Seinäjoen kaupungin Youtube-kanavalla.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit