+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Kaupunginjohtajan blogi » 2019 » Toukokuu » Kultasadetta Seinäjoella

Blogit

Kultasadetta Seinäjoella

27.05.2019, klo 13:00

MM-kultaa Suomelle!

Suomen miesten jääkiekkojoukkue teki sensaatiomaisen turnauksen ja voitti kolmannen maailmanmestaruuden. Onnea kapteeni Mörkö Marko Anttila ja koko joukkue! Joukkueessa pelasi kaksi seinäjokelaistaustaista huippupelaajaa: Kristian Kuusela ja Juhani Tyrväinen.

Seinäjoella kultajuhlat ovat ainakin 27.7. jäähallilla, jonne toivotaan myös pelaajien lisäksi kultapokaalia. Tervetuloa paikan päälle!

SM-kultaa Avaruudenpääkaupunkiin!

Seinäjoen ennakkoluuloton ja innovatiivinen avaruuden pääkaupunki -markkinointikampanja ja sitä jatkanut Taivastelija-rekrykampanja toivat kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden Piiri 2019 -tapahtumassa Espoossa.

Parhaimmat onnittelut koko markkinointi- ja viestintätiimille! Seinäjoen kaupungista kampanjaa tekivät Anu Männikkö, Tytti Kettula ja Krista Rintala sekä Into Seinäjoki Oy:stä Sanna Männikkö ja Tuula Lahti. Erinomaista oli myös se, että yritykset ja asukkaat sekä monet muut tahot lähtivät valloittamaan avaruutta kanssamme.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit