+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Kaupunginjohtajan blogi » 2018 » Tammikuu » Seinäjoen menestyskonsepti 2020

Blogit

Seinäjoen menestyskonsepti 2020

11.01.2018, klo 13:37

Miten ja millä tavoin Seinäjoki nostaa sijoitustaan TOP3-kaupungiksi Suomessa?


Seinäjoki on menestynyt 2000- ja 2010-luvuilla erinomaisesti ja noussut kansallisesti kasvukaupunkien kärkikymmenikköön.

Tutkija Timo Aron laajan aineiston perusteella olemme jo toista kertaa kaupunkivertailussa sijalla 7. Tämä on hyvä sijoitus, kun väestöllisesti olemme 16. suurin kaupunki Suomessa. Yksittäisissä mittareissa, kuten yrittäjyysmyönteisyydessä ja asuntorakentamisessa, olemme ensimmäisiä. Vähittäiskaupassa olemme maan kuudenneksi suurin.

Nyt kysymys on siitä, miten ja millä tavoin Seinäjoki nostaa sijoitustaan TOP3-kaupungiksi Suomessa. Elamaniseinajoki.fi-verkkosivulla on parasta aikaa kommentoitavana kaupungin (siis koko kaupungin eikä vain kaupunkiorganisaation) strategia. Muistutuksena vielä, että Seinäjoen strategiat ovat toteutuneet hämmästyttävän hyvin. Siis olkaa tarkkoina ja kunnianhimoisina, kun kommentoitte ja annatte panoksenne yhteisen hyvän kehittämiseen.

Kaupunkistrategian verkkosivulla voitte kommentoida myös johtoryhmän esitystä kaupungin arvoiksi, joiden pohjalta visiotavoite TOP3/2020 saavutetaan. Entisen ministerin ja puoluejohtajan mukaan kaksi on liian vähän ja neljä on jo luettelo.
Tiivistimme arvot kolmeen:
Tahto
Rohkeus
Vastuullisuus

Meiltä puuttuu vielä katekismusosio eli se mitä se on? Tähän toivon sinulta kommentteja! Miten ja millä tavoin arvot vaikuttavat toimintaamme niin, että kunnianhimoiset tavoitteet saavutetaan.

Nyt ideoimaan, ehdottamaan ja keskustelemaan!


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit