+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Hallituksen puheenjohtajan blogi » 2016 » Toukokuu » Elpo-poika saunoo

Blogit

Elpo-poika saunoo

19.05.2016, klo 16:28

Seinäjoki ylsi maan ykköseksi Suomen Yrittäjien Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä (Elpo). Palkinto luovutettiin keskiviikkona juhlallisin menoin ja raikuvin aplodein Porin Promenadisalissa.


Myönteinen yritysilmastomme siemen on kylvetty jo SEEK:in aikana. Asennettamme muutettu pitkäjänteisesti, ja Seinäjoki on menestynyt useissa vertailuissa. Nyt tuli kuitenkin se helmi, jota kohti on menty jo pitkään.

Tämän valtuustokauden päätös ottaa kaupunkistrategian kärkiteemoiksi yrittäjyys ja elinkeinon kehittäminen ja niiden johdonmukainen toteuttaminen ovat olleet oikeita ja rohkeita. Uudistukset vasta lähteneet matkaan, ja töitä riittää meillä jokaisella, jotta pystymme yhä parempaan. Se on yhteinen tahtomme.

Palkinto on mielestäni tunnustus siitä, että teemme oikeista asioita Into Oy:ssä, kaupunkiorganisaatiossa ja niillä toimialoilla, jotka ovat tekemisissä elinkeinoelämän kanssa. Kaikilla kaupungin palveluilla puhelinvaihteesta päätöksentekoon on suuri vaikutus arvioinnissa. Yrittäjät antoivat arvionsa elinkeinopolitiikasta ja resursseista, päätöksenteon yrityslähtöisyydestä, viestinnästä ja tiedottamisesta, koulutuksesta ja osaamisesta ja niiden edistämisestä, hankintapolitiikasta, kuntapalveluista ja infrastruktuurista sekä seudullisen kehittämisyhtiön toiminnasta.

Suuret kiitokset tehdystä työstä ja yhteisestä saavutuksesta Into Oy:n väelle, kaupungin työntekijöille, päättäjille, yrittäjä- ja kauppiasyhdistykselle sekä kauppakamarille. Myös aiemmat elinkeinojohtajat Mauri Hietala ja Juha Luukko ansaitsevat kiitoksen.

Tästä on hyvä jatkaa. Poika on siis turvallisesti kotona ja saunoo monessa paikassa vielä!

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit