+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Erkin kaupunkiblogi » 2019 » Lokakuu » Liikkujan paratiisi

Blogit

Liikkujan paratiisi

18.10.2019, klo 14:14

Padel-kenttiä, elämysliikuntaportaita, liikuntapihoja… Kaikki nämä ovat tulleet kaupunkilaisten käyttöön tämän vuoden aikana. Seinäjoen liikuntamahdollisuudet kehittyvät vauhdilla, ja lisää on tulossa.

Seinäjoen liikuntamaailma rakentuu yhteistyöllä. Kaupunki tekee osansa kaikkien kaupungin asukkaiden liikuntaympäristön parantamiseksi. Mutta kaupunki ei onneksi ole yksin. Seurojen, yhteisöjen ja yhä enemmän myös yritysten panostukset ovat olleet isossa roolissa liikuntaolosuhteiden parantamisessa.

Yhteisöjen ja seurojen työn tuloksena meille ovat tulleet Joupiskan elämysliikuntakohteet (esteettömät reitit, laavut, Käpälikkö, elämysliikuntaportaat, melontakeskus), isot liikuntahallit (SSU:n, Sisun ja Crodilesin halli, koiraharrastajien Hurtta –halli, Ylistaron Aseman liikuntahalli) sekä monet kyläseurojen toteuttamat liikuntapaikat.

Yritysinvestoinnit ovat tuoneet Seinäjoelle Suomen komeimman jalkapallostadionin, keilahallin, salibandyareenan ja padel –kentät. Yritykset ovat myös monin tavoin tukemassa kaupungin seuroja niiden toiminnassa ja liikuntapaikoissa.

Ja kun lähellä on vielä Kuortaneen urheiluopisto kaikkine mahdollisuuksineen, on Seinäjoella kaikki mahdollisuudet liikkua ja urheilla.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit