+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Erkin kaupunkiblogi » 2018 » Helmikuu » Seinäjoki 2025 - Mitä jos kaupunkistrategiasta tulee totta?

Blogit

Seinäjoki 2025 - Mitä jos kaupunkistrategiasta tulee totta?

28.02.2018, klo 14:49 Tehdään ja onnistutaan. Kaupunkistrategian toteutunut visio vie meidät vuoden 2025 Seinäjoelle.

Seinäjoella kokee kaupungin. Keskustorin, Aalto-keskuksen ja nykyisen aseman alueella on tiivis, pääosin uudisrakentunut kaupunkikeskusta, joka näyttää ja tuntuu kaupungilta.

Kaupunki vetää matkailijoita, joille Seinäjoki on vetovoimaisen matkailumaakunnan keskus. Kaupunkikulttuuri asuu tapahtumissa ja monipuolisessa kulttuuritalojen verkostossa. Kokoukset ja kongressit tuovat vierailijoita ympäri vuoden. Ruokakaupunki näyttäytyy ravintoloiden ja kahviloiden runsaudessa.

Roves on Seinäjoen oma piilaakso. Se on koti korkean teknologian yrityksille ja yritysverkostoille. Roveksen logistinen sijainti tekee siitä Suomen elintarvikelogistiikan yhden tärkeimmistä keskuksista.

Seinäjoen jokivarsi on reitistöjen sydän ja pyöräilykaupungin ylpeys. Jokivarsi on täynnä aktiviteetteja uimahallista kaupunkisaunaan ja maauimalaan.

Seinäjoki on ylpeä elävästä maaseudustaan. Seinäjoella maaseutu on vaihtoehto, niin asumisen kuin työn paikkana.

Seinäjoki kasvaa Suomen pääradan varressa. Rautatieyhteydet ovat sujuvia ja ilman odotusta vastaantuleville junille.

Seinäjoella halutaan asua ja elää, koska meillä arki sujuu ja palvelut pelaa. Seinäjoki on lapsiystävällinen kaupunki sanoissa ja teoissa.

Tehdään ja onnistutaan!

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit