+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Erkin kaupunkiblogi

Blogit

Seinäjoki on minun kaupunkini. Työni kautta minulla on mahdollisuus seurata läheltä kaupungin muutosta, kasvua ja kehitystä. Ja Seinäjoella tapahtuu ! Aktiiviset asukkaat ja yhteisöt sekä kaikessa huokuva yritteliäisyys vievät kaupunkia eteenpäin.

Toimin Seinäjoen kaupungin elinvoimajohtajana. Työhistoriani Seinäjoen kaupungin palveluksessa kattaa lähes koko eletyn 2000-luvun.

Erkki Välimäki, elinvoimajohtaja
Twitter: @valimaki_erkki

Onnellisuutta etsimässä

13.07.2018, klo 10:08

Saamme Seinäjoelle usein vieraita. Muualta Suomesta tullaan ihmettelemään Seinäjoen kasvua ja hakemaan ideoita oman kasvun edistämiseen. Yritykset, järjestöt, ministeriöt ja media tekevät kukin omat vierailunsa.

Ja tietenkin meillä on myös omat, jo vakiintuneet kansainväliset tapaamiset mm. ystävyyskuntien ja yhteistyöoppilaitosten kanssa. Kansainvälisiä seminaareja ja konferensseja on yhä enemmän.

Mutta joskus käy niin, että vierailu ja vierailun syy pääsevät yllättämään.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Onko koskaan valmista?

29.05.2018, klo 06:18

Teräsaitoja, sepeliä ja keltaliivisiä työmiehiä, kaikkialla. Seinäjoen kaupunkikeskustan tarjoamat elämykset ovat ainakin osallistavia, koska koko ajan pitää katsoa eteensä ja varoa nurkan takana möyriviä työkoneita.


Kommentit 0 kplLue lisää...

Matkasaarnaaja

03.05.2018, klo 06:43

Kun kaupunkistrategia hyväksyttiin helmikuun valtuustossa, tarjouduin kertomaan strategiasta siitä kiinnostuneille. Tarjoukseen on tartuttu ja puheita on pidetty ja hyviä keskusteluja käyty.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Ytimessä

05.04.2018, klo 13:17

Viime kuukausien ajan olen saanut toimia suomalaisen kaupunkipolitiikan ytimessä. Olen mukana Kuntaliiton, ministeriön (TEM) sekä C21- ryhmän kaupunkipolitiikkaa pohtivien ja kirjoittavien ryhmissä. Työhöni liittyen seuraan toisaalta jatkuvasti maakunnan toimintaa ja uuden Maakuntahallinnon muodostumista.

Olen siis hyvin informoitu ajankohtaisesta keskustelusta kaupungeista ja maakunnista.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Seinäjoki 2025 - Mitä jos kaupunkistrategiasta tulee totta?

28.02.2018, klo 14:49

Tehdään ja onnistutaan. Kaupunkistrategian toteutunut visio vie meidät vuoden 2025 Seinäjoelle.

Kommentit 0 kplLue lisää...