+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit

Blogit

Blogistit

Kaupunginjohtajan blogi

Seinäjoki on yksi Suomen kasvukeskuksista. Kaupungin kasvu on positiivinen viesti asukkaiden ja yritysten tahdosta rakentaa omaa tulevaisuuttaan Seinäjoelle. Mutta kasvun edellytyksistä tulee myös huolehtia ja varmistua siitä, että Seinäjoki kasvunkin oloissa kykenee tarjoamaan tasokkaan palvelut asukkailleen. Kaupunkiorganisaation ja sen osaavan henkilöstön tärkein tehtävä on palvella kaupunkilaisia ja heidän hyvinvointiaan. Olen toiminut Seinäjoen kaupunginjohtajana vuodesta 2005 lähtien.

Jorma Rasinmäki, kaupunginjohtaja
Twitter: @JormaRasinmakiKaupunginjohtajan blogimerkinnät v. 2011–2013 [pdf, 758 KB]


Erkin kaupunkiblogi

Seinäjoella on aktiivisuutta ja yrittäjyyttä, tahtoa ja toimintaa. Edellä sanottu ei ole mainoslause vaan oikeasti totta. Työssäni kaupungin kehittämisjohtajana kohtaan tätä vahvaa tahtoa jokaisena työpäivänä. Kaupunkiblogissani kerron siitä, miten kaupunki kohtaa aktiiviset kaupunkilaiset, yhteisöt ja yritykset.

Olen toiminut Seinäjoen kaupungin kehittämisjohtajana yli 15 vuoden ajan. Työpöydälläni on strategioita, kaupunkikehittämistä, kuntayhteistyötä ja vähän kaikkea muutakin.

Erkki Välimäki, kehittämisjohtaja
Twitter: @valimaki_erkki

Opisto bloggaa

Seinäjoen kansalaisopiston blogia seuraamalla pääset perehtymään toimintaamme pintaa syvemmältä. Blogia kirjoittavat ainakin aluksi opiston päätoiminen henkilöstö ja jatkossa toivottavasti myös tuntiopettajamme, opiskelijamme ja yhteistyökumppanimmekin! Haluamme kertoa opiston toiminnasta ja työstä hieman enemmän ja eri näkökulmista kuin mitä yleensä tullaan ajatelleeksi... Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!Hallituksen puheenjohtajan blogi

Seinäjoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kimmo Heinonen (kok.) ottaa kantaa Seinäjoen kaupungin kehitykseen ja ajankohtaisiin asioihin.

Heinonen jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana kauden 2015-2016. Hän on toiminut kaupungivaltuustossa vuodesta 2001 lähtien. Heinonen on perheyritys Tukkutalo Heinonen Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.Valtuuston puheenjohtajan blogi

Seinäjoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemi (kesk.) kirjoittaa blogissaan ajankohtaisista asioista ja valtuustotyöskentelystä. Kati Ojaniemi on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja hallintotieteiden maisteri. Hän työskentelee hoitotyön opettajana Koulutuskeskus Sedussa Seinäjoella.


Pyörä-Pirkon kesäpesti Seinäjoella

Kesällä 2016 Seinäjoella polkee jälleen Pyörä-Pirkko osana Pyöräillen Seinäjoella -kampanjaa. Kampanjan tarkoituksena on korostaa pyöräilyn hyviä vaikutuksia niin terveyteen, yhteiskuntaan kuin ympäristöönkin. Sen vetäjänä toimii kehittämispalveluiden korkeakouluharjoittelija Niina Hiltunen, eli tuttavallisemmin Pyörä-Pirkko. Pyörä-Pirkko toimii kannustajana ja kartoittaa kaupungin pyöräilyolosuhteita sekä itse pyöräilemällä että kaupunkilaisia kuunnellen. Pyörä-Pirkkoa voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #PyöräPirkko, ja kadulla hänet tunnistaa sinipunaisesta liivistä.

Seinäjoki ROASTED

Seinäjoki ROASTED haastaa kaupungin johdon, luottamushenkilöt, asukkaat, yritykset ja yhdistykset rakentamaan uutta tulevaisuuden Seinäjokea. Sote-palveluista riisuttu kunta on uuden edessä. Onko Seinäjoki väliinputoaja vai löydämmekö uusia mahdollisuuksia?

Seinäjoki ROASTED koostuu keskustelutilaisuuksista, työpajoista, asiantuntijoiden blogikirjoituksista ja asukkaiden antamasta palautteesta. Tuloksia käytetään Seinäjoen strategiatyössä.

Työllisyystalo bloggaa

Seinäjoki panostaa kuntalaisten työllisyyden edistämiseen tuottamalla uudenlaisia työllisyyspalveluja ja palvelumalleja etenkin heikommassa työmarkkina-asemassa oleville. Työllisyystalossa etsitään asiakkaille toimivia reittejä työelämään ja edistetään työelämään kiinnittymistä.