+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit

Blogit

Blogistit

Kaupunginjohtajan blogi

Seinäjoki on yksi Suomen kasvukeskuksista. Kaupungin kasvu on positiivinen viesti asukkaiden ja yritysten tahdosta rakentaa omaa tulevaisuuttaan Seinäjoelle. Mutta kasvun edellytyksistä tulee myös huolehtia ja varmistua siitä, että Seinäjoki kasvunkin oloissa kykenee tarjoamaan tasokkaan palvelut asukkailleen. Kaupunkiorganisaation ja sen osaavan henkilöstön tärkein tehtävä on palvella kaupunkilaisia ja heidän hyvinvointiaan.

Olen toiminut Seinäjoen kaupunginjohtajana vuodesta 2005 lähtien.

Jorma Rasinmäki, kaupunginjohtaja
Twitter: @JormaRasinmaki


Erkin kaupunkiblogi

Seinäjoki on minun kaupunkini. Työni kautta minulla on mahdollisuus seurata läheltä kaupungin muutosta, kasvua ja kehitystä. Ja Seinäjoella tapahtuu ! Aktiiviset asukkaat ja yhteisöt sekä kaikessa huokuva yritteliäisyys vievät kaupunkia eteenpäin.

Toimin Seinäjoen kaupungin elinvoimajohtajana. Työhistoriani Seinäjoen kaupungin palveluksessa kattaa lähes koko eletyn 2000-luvun.

Erkki Välimäki, elinvoimajohtaja
Twitter: @valimaki_erkki

Opisto bloggaaSeinäjoen kansalaisopiston blogia seuraamalla pääset perehtymään toimintaamme pintaa syvemmältä. Blogia kirjoittavat ainakin aluksi opiston päätoiminen henkilöstö ja jatkossa toivottavasti myös tuntiopettajamme, opiskelijamme ja yhteistyökumppanimmekin! Haluamme kertoa opiston toiminnasta ja työstä hieman enemmän ja eri näkökulmista kuin mitä yleensä tullaan ajatelleeksi... Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!Hallituksen puheenjohtajan blogi

Seinäjoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kimmo Heinonen (kok.) ottaa kantaa Seinäjoen kaupungin kehitykseen ja ajankohtaisiin asioihin.

Heinonen jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana kauden 2015-2016. Hän on toiminut kaupungivaltuustossa vuodesta 2001 lähtien. Heinonen on perheyritys Tukkutalo Heinonen Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.Valtuuston puheenjohtajan blogi

Seinäjoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemi (kesk.) kirjoittaa blogissaan ajankohtaisista asioista ja valtuustotyöskentelystä. Kati Ojaniemi on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja hallintotieteiden maisteri. Hän työskentelee hoitotyön opettajana Koulutuskeskus Sedussa Seinäjoella.


Pyörä-Pirkon kesäpesti Seinäjoella


Kesä on jälleen täällä ja samoin Seinäjoen oma Pyörä-Pirkko! Tänä kesänä pyöräilyn edistämistä työtä on tekemässä Seinäjoen kaupungin kehittämispalvelujen korkeakouluharjoittelija Piritta Hakola. Sorvin ääressä ollaan niin toimistolla kuin erilaisissa tapahtumissa sekä somessa, jossa työtä voi seurata tunnisteella #PyöräPirkko. Sen lisäksi työn sisällöstä pysyy hyvin kärryillä lukemalla tätä blogia. Kesän suurin projekti on saada kaupungin pyöräilyn edistämisohjelman päivitys käyntiin. Kaupunkilaisten mielipiteitä pyöräilystä Seinäjoella kuullaan mieluusti, ole siis rohkeasti yhteydessä: piritta.hakola(at)seinajoki.fi.

Seinäjoki ROASTED

Seinäjoki ROASTED haastaa kaupungin johdon, luottamushenkilöt, asukkaat, yritykset ja yhdistykset rakentamaan uutta tulevaisuuden Seinäjokea. Sote-palveluista riisuttu kunta on uuden edessä. Onko Seinäjoki väliinputoaja vai löydämmekö uusia mahdollisuuksia?

Seinäjoki ROASTED koostuu keskustelutilaisuuksista, työpajoista, asiantuntijoiden blogikirjoituksista ja asukkaiden antamasta palautteesta. Tuloksia käytetään Seinäjoen strategiatyössä.

Työllisyystalo bloggaa

Seinäjoki panostaa kuntalaisten työllisyyden edistämiseen tuottamalla uudenlaisia työllisyyspalveluja ja palvelumalleja etenkin heikommassa työmarkkina-asemassa oleville. Työllisyystalossa etsitään asiakkaille toimivia reittejä työelämään ja edistetään työelämään kiinnittymistä.