+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ympäristönsuojelu » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Kesäkuu » Selvitys nykyisestä jätevesijärjestelmästä

Selvitys nykyisestä jätevesijärjestelmästä

19.6.2019, klo 9:45

Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojeluviranomainen haluaa muistuttaa kiinteistönomistajia siitä, että mikäli pohjavesialueella tai enintään 100 m etäisyydellä vesistöstä sijaitsevalla kiinteistöllä ei vielä ole kunnostettu/tehostettu jätevesien käsittelyjärjestelmää, on se tehtävä 31.10.2019 mennessä. Kunnostettaessa jätevesijärjestelmää tulee myös huomioida Seinäjoen kaupungin ympäristönsuojelumääräykset.
Kiinteistön omistajalla täytyy olla selvitys kiinteistön jätevesijärjestelmästä ja sitä koskeva käyttö- ja huolto-ohje.

Kiinteistönomistajia pyydetään täyttämään ja palauttamaan selvitys-lomake ympäristönsuojelun toimistoon. Selvityksen voit tehdä sähköisesti TÄÄLLÄ.

Herkillä alueilla sijaitseville kiinteistöille tullaan tekemään jätevesien käsittelyjärjestelmien pistotarkastuksia lokakuun 2019 jälkeen.
Lisätietoja allekirjoittaneelta sekä jätevesiaiheisesta kirjeestä, joka lähetetään kesä-heinäkuun aikana kaikille Seinäjoen pohjavesi- ja ranta-alueilla sijaitseville kiinteistöille.

Miia-Eveliina Lae, ympäristönsuojelutarkastaja, p. 044 4255 717, sähköposti etunimi.sukunimi@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja