+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Puistot ja viheralueet » Puistotoimen kesätyöt

Puistotoimen kesätyöt

Kesätöiden haku alkaa 13.2.2017, ja töitä haetaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta, 19.3.2017 sulkeutumiseen asti.
Valinta tapahtuu arpomalla (paitsi ruohonleikkaajat ja kausityöntekijät), ja valituille lähtee kutsut 31.3.2017 mennessä.

Seinäjoen kaupungin puistotoimi työllistää kesäisin noin 140 nuorta erilaisiin viheralueiden kunnossapitoon liittyviin työtehtäviin.
Valittavilta työntekijöiltä edellytämme riittävää suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä ulkotöihin, sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työajankohdan suhteen voi esittää toivomuksia hakuvaiheessa.

Kesäsesongin aloittavat 18 vuotta täyttäneet, toukokuussa käytettävissä olevat nuoret (esim. abit ja valmistuvat ammattikoululaiset), jolloin työtehtäviin kuuluu pääasiassa haravointia ym. kevätsiivousta sekä roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Toukokuun työjaksolle valitaan hakemuksen perusteella ja paikkoihin on yleensä hyvin tilaa.

Kesäkuun alussa viiden viikon työsuhteisiin astuvat 18-24 -vuotiaat nuoret, joista osa lähtee ruohonleikkausporukan avuksi ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työpariksi kaupungin eri hoitoalueille, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöihin. Toinen ryhmä aloittaa edellisen jälkeen heinäkuun alkupuolella. Viiden viikon työntekijät valitaan arvonnan ja mahdollisten haastattelujen perusteella.

15-17 -vuotiaita nuoria työllistetään kahden viikon työsuhteisiin kesä-elokuun välisenä aikana neljässä erässä, jossa työnjohtajan opastuksella ja valvonnassa kitketään merkittävä osa keskusta-alueiden suurista istutusryhmistä. Peräseinäjoen ja Ylistaron piireissä ovat työtehtävät hieman erilaisia. Kahden viikon työntekijät valitaan arvonnan perusteella.

Tarvitsemme ruohonleikkuuseen myös ajoleikkurin kuljettajiksi 18 vuotta täyttäneitä huolellisia nuoria, joilla on vähintään B-ajokortti. Näitä paikkoja on rajoitetusti ja valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella.

HUOM. Koko kesän mittaisiin kausitöihin (puistojen, liikennealueiden ja kiinteistöjen viheralueiden kunnossapitotöihin) haetaan suoraan puistotoimeen yhteyttä ottamalla. Työntekijävalinnat tehdään haastattelun perusteella.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.Seinäjoen kaupungin puistotoimi
Keskuskatu 32 M

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2512 (vaihde)

f. 06 416 2824
puistoseinajoki.fi