+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Puistot ja viheralueet » Kesätyöt puistotoimella

Kesätyöt puistotoimella

Kesätöiden haku alkaa 12.2.2018, ja töitä haetaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta, 13.3.2018 sulkeutumiseen asti. Valinta tapahtuu arpomalla (paitsi ruohonleikkaajat ja kausityöntekijät), ja valituille lähtee kutsut 3.4.2018 mennessä.

Seinäjoen kaupungin puistotoimi työllistää kesäisin noin 140 nuorta erilaisiin viheralueiden kunnossapitoon liittyviin työtehtäviin. Valittavilta työntekijöiltä edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työajankohdan suhteen voi esittää toivomuksia hakuvaiheessa.

Toukokuussa 4 vk kunnossapitotyöt alkaen 7.5.2018, sopivat esimerkiksi 18–24 -vuotiaille abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla melko runsaasti.

Puistotoimen 2 vk kunnossapitotöihin valitaan arvonnan perusteella työn alkuun mennessä 15-17 vuoden ikäisiä nuoria. Toivomuksen ajankohdasta voi esittää hakemuksessa. Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viheralueiden kunnossapitotöitä mm. istutusryhmien kitkentää kantakaupungin, Peräseinäjoen sekä Ylistaron alueilla.

Puistotoimen 5 vk kunnossapitotöihin valitaan arvonnan perusteella työn alkuun mennessä 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Työ on ulkotyötä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa kesäkuun alkupuolella ja toinen ryhmä heinäkuun alkupuolella. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajien apuna ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä.

Ruohonleikkuuseen tarvitsemme myös ajoleikkurin kuljettajiksi 18 vuotta täyttäneitä huolellisia henkilöitä, 2-3 kuukauden työsuhteeseen. Vaatimuksena on vähintään B-ajokortti. Näitä paikkoja on rajoitetusti ja valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella. Haku samoin kuntarekry.fi kautta.

HUOM. Koko kesän mittaisiin kausitöihin (puistojen, liikennealueiden ja kiinteistöjen viheralueiden kunnossapitotöihin) haetaan suoraan puistotoimeen yhteyttä ottamalla. Työntekijävalinnat tehdään haastattelun perusteella.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.


Seinäjoen kaupungin puistotoimi
Keskuskatu 32 M

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2512 (vaihde)


puistoseinajoki.fi