+
Tulosta
Etusivu

Eslojen käyttösäännöt

Esla-potkulauta ja Esla-potkupyörä

Potkulaudan/potkupyörän saa lainattua esittämällä kuvallisen henkilötodistuksen ja täyttämällä lainauskaavakkeen. Alle 15-vuotiailta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus. Allekirjoittamalla ESLA-tuotteiden lainauskaavakkeen asiakas sitoutuu noudattamaan Esla-tuotteiden käyttösääntöjä.

Jokaisella Esla-tuotteen lainaajalla on oltava henkilökortti, jolla hän voi todistaa henkilöllisyytensä. Kortti on esitettävä aina lainattaessa Esla-tuotetta. Näin lainaaja ottaa vastuun lainaamastaan tuotteesta.

Esla-tuotteen lainaaminen

Esla-tuotteen voi lainata vain yhdeksi päiväksi kerrallaan, ilman ennakkovarausta. Esla-tuotteet voi noutaa ja palauttaa saman
päivän aikana nuorten kohtaamispaikkaan JOJO:n aukioloaikana ma-pe klo 14:00-20:00.

Kaupungin asukkaat ja vierailijat maksavat lainatessaan Esla-tuotteen 20 € pantin, joka palautetaan tuotteen palautuksen yhteydessä.

Esla-tuotteen käyttäminen

Liikenteessä potkupyörän ja potkulaudan käyttäjä on jalankulkija ja käyttää jalankulkijoille tarkoitettuja väyliä. Potkupyörä ja potkulauta on tarkoitettu käytettäväksi kovalla ja tasaisella alustalla. Jyrkkiä mäkiä on vältettävä. Harjoittele jarrutusta ensin hitaassa vauhdissa. Potkupyörällä tai potkulaudalla ei saa kuljettaa toista henkilöä. Potkupyörän istuinta ei saa käyttää potkupyörän liikkuessa.

Esla-tuotteen palautus

Esla-tuotteiden laina-aika on enintään nuorten kohtaamispaikan JOJO:n aukioloaika, joka on edellä mainittu. Esla-tuotteiden palauttamatta jättäminen saman päivän aikana aiheuttaa 20 € pantin menetyksen.

Esla-tuotteen katoaminen tai vahingoittuminen

Kadonneen tai vahingoittuneen Esla-potkulaudan korvausmaksu on 350 € ja ESLA-potkupyörän 500 €. Maksun laiminlyönti kehotuksesta huolimatta aiheuttaa lainausoikeuden menetyksen ja perintä siirtyy perintätoimistolle.

Lainauspaikka

Nuorten kohtaamispaikka JOJO, Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki.

Lainausaika

Arkisin klo 14–20 (palautettava saman päivän aikana)

Maksu

Pantti 20 €

Katoaminen tai vahingonkorvaus

Esla-potkulauta 350 € ja Esla-potkupyörä 500 €.

Seinäjoen kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala

Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

kirjaamo.kaupunkiymparistoseinajoki.fi