+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Kadut ja liikenne » Lomakkeet ja ohjeet » Putki- ja katukorkeusilmoitus

Putki- ja katukorkeusilmoitus

Kaupunki toimittaa tilauksesta putkien ja katujen korkeustietoja. Putki- ja katukorkeusilmoitusta tarvitaan mm. rakennuslupahakemuksen liitteenä tai pihan ja rakennusten suunnittelussa.

Ilmoituksessa esitetään kyseisen kiinteistön kohdalla hulevesijärjestelmän, jätevesiviemärin ja vesijohdon mahdolliset liityntäkohdat sekä kadun tai muun yleisen alueen suunnittellut/rakennetut korkeustiedot.

HUOM!
Aineiston toimitusaika vaihtelee noin kahdesta työpäivästä jopa kahteen viikkoon. Pitkään toimitusaikaan vaikuttavat mm. maastokäyntien ja kartoitusten tekeminen sekä loma-ajat. Tilaathan siis tarvitsemasi aineiston hyvissä ajoin.

Katukorkeusilmoituksen tekeminen

Putki- ja katukorkeusilmoitus tulee tilata sähköpostilla osoitteesta katukorkeusseinajoki.fi.

Selvitä tilauksessa seuraavat tiedot:

- rakennuspaikan osoite
- korttelin ja tontin numero
- hakijan/asiamiehen yhteystiedot, jolle aineisto toimitetaan: sähköpostiosoite (tai postiosoite paperilla toimitettavia tilauksia varten)
- muut mahdolliset lisätiedot, kuten esim. rakennushakkeen tiedot (erityisesti on syytä mainita, mikäli vanha rakennus puretaan ja tilalle rakennetaan uusi omakoti-, rivi- tai kerrostalo)

Korkeustietoja ei anneta puhelimitse virhemahdollisuuden takia. Tilattu aineisto toimitetaan sähköisesti pdf-muodossa. Muista toimitustavoista on sovittava erikseen.

Palvelu on maksuton.


Seinäjoen kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala

Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

kirjaamo.kaupunkiymparistoseinajoki.fi