+
Tulosta
Etusivu

SEILI-palveluliikenne

Seinäjoen ja Nurmon alue: Seili-liikenne

Seili-liikenne on arkipäivinä klo 8-17 välisenä aikana toimivaa joukkoliikennettä.

Seili-liikenne palvelee Seinäjoen kantakaupungin ja Nurmon alueella avoimen joukkoliikenteen sekä vammaispalvelu- (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisia kuljetuksia kutsujoukkoliikenteenä. Palvelu hoidetaan kolmella matalalattiabussilla sekä inva-varusteisella joukkoliikenneautolla. Matkat tilataan välitysoperaattorilta edellisenä päivänä tai kaksi tuntia ennen matkan alkua

puh. 010 217 6537, joka yhdistelee kyydit ja välittää tilaukset ajoneuvoille. Tämä tilausaika koskee myös heitä, joilla on vammaispalvelusta saatu vpl-kuljetuspäätös, silloin kun he käyttävät Seiliä "tavallisina kuntalaisina". Mikäli henkilöllä on voimassaoleva päätös vammaispalvelun myöntämistä matkoista ja he sen päätöksen nojalla tilaavat ns. vpl-matkaa itselleen, he noudattavat vammaispalvelusta saamiaan ohjeita mm. tilausajan suhteen.

Seilin esite (pdf, 0.35 Mt)

Matkan hinta:
Kuljetuspalveluasiakkaiden ja yli 65-vuotiaiden omavastuu on enintään 15 km:n matkoilla 2€, yli 15 km:n matkoilla hinnoittelu menee kuten muillakin. Muilla omavastuu on joukkoliikenteen kertamaksuhinta:

0-16 km 4,70 €

16-20 km 5,50 €

20-25 km 6,10 €

25-30 km 6,80 €



Seinäjoen kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala

Käyntiosoite: Kaupungintalo E-ovi, Alvar Aallon katu 10, Seinäjoki

Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

kirjaamo.kaupunkiymparistoseinajoki.fi