+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Kadut ja liikenne » Joukkoliikenne » Paikallisliikenne » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2020 » Helmikuu » Kaupunkiympäristön asiakaspalvelupiste sai nimekseen Palvelupiste Alvari

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelupiste sai nimekseen Palvelupiste Alvari

18.2.2020, klo 15:16

Seinäjoen kaupunkiympäristön toimialan uusi asiakaspalvelupiste sai nimekseen Palvelupiste Alvari. Avajaisia vietettiin maanantaina 17.2.2020 avoimien ovien ja kakkukahvien merkeissä. Tilat avattiin virallisen ohjelman merkeissä kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtaja Kari Homin puheella, jonka jälkeen nimi julkaistiin.

Nimen valitsemiseksi järjestettiin nimikilpailu, jonka kautta jätettiin ehdotuksia uudesta nimestä melkein 200 kappaletta. Nimiehdotusten läpikäynti ja lopullinen valinta tehtiin asiakaspalvelupisteen ohjausryhmän toimesta. Nimi Alvari esiintyi eri muodoissa yhteensä yhdessätoista eri ehdotuksessa, joten valintaa ei ollut vaikea tehdä.

Valittua nimeä ehdottaneiden kesken arvottu polkupyörä matkaa avajaisten jälkeen Iisalmeen. Voittaja Kaarlo Asikainen oli tyytyväinen kuulleessaan hyvästä arpaonnestaan, mutta ei valitettavasti päässyt itse noutamaan palkintoaan. Kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin 3 kpl Komia Liikenteen lahjoittamaa, 45 €:n arvoista sarjalippua Seinäjoen paikallisliikenteeseen. Onnelliset voittajat olivat: Liisa Lintala-Vasanko, Inkeri Haapaharju ja Virpi Mäkipelto.

Palvelupiste Alvari

Palvelupiste Alvari on avoinna kaupunkilaisille arkisin klo 9-15 ja palvelupisteellä voi asioida kaikissa kaupunkiympäristön toimialaa koskevissa asioissa. Mikäli paikalle eksyisi muissakin asioissa, voi asiakaspalveluvastaava Raili Vallin kanssa vaihtaa vaikka muutaman sanan päivän säästä.

Palvelupiste Alvari
Alvar Aallon katu 10
60100 Seinäjoki
p. 06 416 2121
palvelupistealvariseinajoki.fi
Avoinna: arkisin klo 9-15


Avajaispäivänä asiakaspalvelupisteen eteen tuotiin heijastinpuu ja mikäli kyseisenä päivänä ei ehtinyt hyödyntää heijastinpuuta, on se paikallaan E-rapun edessä olevassa katoksessa vielä perjantaihin 21.2.2020 saakka. Puusta voi siis vielä kuluvan viikon ajan käydä noutamassa heijastimen omaksi turvakseen tai vaihtoehtoisesti voi myös vaihtaa ja laittaa oman heijastimen kiertoon muiden pimeässä kulkevien turvaksi ja iloksi.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja