+
Tulosta
Etusivu

Matkalippu on nyt puhelimessasi

30.1.2019, klo 8:19

Sovellus on ladattavissa Android -puhelimiin ja iOS -puhelimiin se on tulossa lähiviikkojen aikana.


Härmän Liikenne Oy on julkaissut uuden mobiilisovelluksen Seinäjoen paikallisliikenteeseen nimeltään Kätevä Seinäjoki. Kätevä-sovelluksen reittiopas osaa neuvoa parhaan reitin ja matkalipun saa ostettua nopeasti.

Kätevä-sovelluksella kertalipun ostaminen ja maksaminen onnistuu sovellukseen liitetyllä maksukortilla tai mobiilimaksulla. Aikuisten kertalippu maksaa 2 euroa ja lasten, alle 12-vuotiaiden kertalippu 1 euron.

Myöhemmin päivitetään kuukausi- ja sarjalippuominaisuudet sovellukseen. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan. Sovelluksen käyttö vaatii toimivan nettiyhteyden.

Mobiililipun voimassaolo alkaa lipun leimauksesta ja kertaliput ovat tunnin voimassa. Mobiililippu luetaan bussin autolaitteessa olevalla QR-koodilukijalla. Matkapuhelin asetetaan näyttöpuoli lukijalaitteen oikeaan päätyyn, kuljettaja avustaa leimaamisessa.

Sovelluksesta voi seurata Seinäjoen paikallisliikenteen bussien kulkua reaaliaikaisesti kartalla ja täten ajoittaa omalle pysäkilleen lähtemisen paremmin. Kartta päivittyy noin 5-10 sekunnin välein.
- Keräämme asiakkaidemme palautetta sovelluksesta ja niiden perustella sitä pyritään kehittämään edelleen asiakasystävällisemmäksi, kertoo Jukka Sarho Härmän Liikenteeltä.


Sovellus on ladattavissa Android -puhelimiin ja iOS -puhelimiin se on tulossa lähiviikkojen aikana.

Lisätiedot:
Jukka Sarho
Markkinointi- ja Digivastaava
Härmän Liikenne Oy
050 387 9402Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja