+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Työpaikat » 2017 » Joulukuu » Seinäjoen kaupunki hakee vakituiseen virkaan maankäyttöinsinööriä (työavain 161908)

Seinäjoen kaupunki hakee vakituiseen virkaan maankäyttöinsinööriä (työavain 161908)

19.12.2017, klo 18:25

Kaupunkiympäristön toimialaan kuuluva kiinteistö- ja paikkatietopalvelut vastaa kaupungin maapolitiikasta, hoitaa maanhankinnan ja -myynnin tehtäviä ja sekä valmistelee maankäyttösopimukset. Seinäjoen kaupungin voimakas kasvu, väestö + 0,85% /2016, heijastuu myös toiminnan volyymeihin.

Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluu pääasiassa maanhankinnan valmistelu ja hankintaan liittyvä neuvottelu sekä lupa-asioiden, haltuunottosopimusten ja rakentamissopimusten valmistelu ja niihin liittyvät neuvottelut. Tehtävänkuva tarkemmin ja mahdolliset erityisvastuut määritellään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen perusteella työyhteisön tarpeisiin sovittaen.

Virkaan valittavalta edellytetään maanmittausinsinöörin AMK- tai DI-tutkintoa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja sekä riittävää kiinteistönmuodostus – ja maankäyttö- ja rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kiinteistöihin liittyvän sopimusjuridiikan hallintaa. Lisäksi arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja.
Seinäjoen kaupungilla on käytössä Trimble Locus – paikkatietojärjestelmä maaomaisuuden hallintaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 26.1.2018 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja haettavasta toimesta antavat

kaupungingeodeetti Taru-Maaria Herttua-Suokko, puh. 040 539 1167, sähköposti: taru-maaria.herttua-suokkoseinajoki.fi ja

kiinteistöinsinööri Mirja Jatkola, puh. 044 4255 083, sähköposti: mirja.jatkolaseinajoki.fi.


Seinäjoki 20.12.2017
Kaupunkiympäristön toimiala


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja