+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2020 » Maaliskuu » Kuntoradat ja hiihtoladut nyt kaupungin Karttapalvelussa

Kuntoradat ja hiihtoladut nyt kaupungin Karttapalvelussa

4.3.2020, klo 14:21


Internetissä toimivaan kaupungin Karttapalveluun on lisätty uusina karttatasoina kaupungin ylläpitämät kuntoradat ja hiihtoladut.

Radoista on nähtävillä yksityiskohtaisempaakin tietoa, kuten osuuksien pituuksia ja yhdyspolut retkien ja lenkkien suunnittelua varten. Hiihtoratojen karttatasolta voit tarkistaa myös, mitkä ladut ovat kulloinkin hiihdettävissä.

Ratoja ja niiden tietoja ylläpitää liikuntapalvelut ja karttapalvelujulkaisun toteutti paikkatietopalvelut.

- Nyt pystymme palvelemaan asukkaita tasokkaasti julkaisemalla monipuolista tietoa radoistamme ja ylläpitämään sitä kätevästi paikkatietojärjestelmässä, kertoo liikuntapalveluiden kunnossapitopäällikkö Jari Mäkelä.

- Karttapalvelumme katselija pystyy nyt tarkastelemaan kaikkia ratoja valikoista löytyvien karttatasojen avulla ja myös hakemaan tiettyä rataa hakusanalla. Tietoja voi myös tarkastella eri taustakarttojen päällä. Ratojen kanssa ehkä parhaiten toimivat ilmakuva ja meidän uusi kokeellinen taustakartta, lisää paikkatietoasiantuntija Hannes Keskikiikonen.

Katsele hiihtoratoja latutilannetietoineen

Katsele kuntoratoja


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja