+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Joulukuu » Björkenheimintien silta suljettu myös kevyeltä liikenteeltä

Björkenheimintien silta suljettu myös kevyeltä liikenteeltä

17.12.2019, klo 9:13

Björkenheimintien silta on suljettu myös kevyeltä liikenteeltä. Lisätietoja sillan kunnosta saadaan loppuviikosta. Sulku kestänee pitkään, arvioi suunnittelupäällikkö Keijo Kaistila.

Silta suljettiin ajoneuvoliikenteeltä viime viikolla, kun sillan rakenteista löytyi erittäin vakavia vaurioita. Asiantuntija-arvion mukaan halkeamat betonissa ja teräksen ruostevauriot murtumakohdissa ovat sellaisia, että silta päätettiin sulkea kokonaan.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Seinäjoen kaupunki on kehittänyt kaupunkia mm. pyöräreiteillä ja jokainen tietää liikunnan merkityksen ihmisen arjessa. Björkenheimin sillan käyttö päivittäin on autojen osalta pari tuhatta, jotka voivat huoletta ajaa muutaman ylimääräisen kilometrin. Toista on kävelijöiden ja pyöräilijöiden lisäkilometrit arkikiireessä töihin mennessä. Eikö todella voi kävelijöille ja pyöräilijöille saada väliaikaista siltaa, kunnes ratkaisu löytyy sillan kohtalosta. Nyt lisääntyy autoilijat ja ruuhkat, kun kävelijät ja pyöräilijät siirtyvät autoihin. Törnävän ” lemmensilta” tuskin on ratkaisu pelkästään myöskin huonon kunnon, valaistuksen ja tiheän luonnonsuojelualueen vuoksi, jonka moni kokee turvattomaksi reitiksi.

Liikunnan puolesta 17.12.2019, klo 20:13
1