+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Black Friday -tarjous: 9 tonttia 99 euroa kappale

Black Friday -tarjous: 9 tonttia 99 euroa kappale

27.11.2019, klo 11:56

Onko tässä kaikkien aikojen Black Friday -tarjous?Avaruuden pääkaupunki tempaisee jälleen ja tekee Black Friday -tarjouksen, jossa hintalappu näyttää tähtitieteellisen pieniä lukemia. Seuraavan kahden viikon aikana on tarjolla 9 tonttia äärettömän edulliseen hintaan 99 eurolla kappale.

- Haluamme tällä tarjouksella vauhdittaa Ylistaron ja Peräseinäjoen tonttikauppaa. Tonteilla on kunnallistekniikka jo valmiina eli ne ovat valmiita rakentamiseen, palveluvastaava Tarja Karhu kertoo.

Black Friday on perinteisesti tarkoittanut yhden päivän mittaista alennusmyyntipäivää, joka on avannut joulusesongin.

- Päätimme kuitenkin venyttää kampanja-ajan parin viikon mittaiseksi, koska oman kodin rakentaminen on elämän tärkeimpiä hankintoja. Kampanjan aikana on mahdollista hakea ja varata tontti oman kodin rakentamiseen. Nyt tonteista saa tuntuvan alennuksen, parhaimmillaan jopa 4463 €, Karhu kertoo.

Tontteja voi ostaa perjantaina 29.11.2019 klo 9 alkaen. Kampanja päättyy torstaina 12.12.2019. Tonttikampanjan ehdot, tonttien tarkemmat tiedot ja haku löytyvät kampanjasivulta www.seinajoki.fi/blackfriday. Tontit varataan ja myydään hakujärjestyksessä.

- Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus unelmien kodin rakentamiseen, Karhu sanoo ja toivoo vilkasta kahta viikkoa.

Lisätietoja:
Tarja Karhu, palveluvastaava
tarja.karhuseinajoki.fi, p. 040 528 6985
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja