+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Syyskuu » Mitä Lakeudenpuistoon tulee? Tervetuloa luonnossuunnitelmia esittelevään yleisötilaisuuteen

Mitä Lakeudenpuistoon tulee? Tervetuloa luonnossuunnitelmia esittelevään yleisötilaisuuteen

20.9.2019, klo 9:18

Lakeudenpuiston luonnossuunnittelun yleisötilaisuus pidetään tiistaina 24.9. klo 17 kaupungintalon valtuustosalissa.

Tilaisuudessa esitellään luonnossuunnitelmia Lakeudenpuiston ja Olavi Pihan puiston alueelle sekä alueiden pohjoispuolelle muodostuvan uuden kävelykadun alueelle. Tilaisuuden jälkeen suunnitelmat ovat nähtävillä ja kommentoitavissa kaupunkisuunnittelun verkkosivuilla 8.10. saakka.

Lakeudenpuiston ja kävelykadun kehittäminen parantaa kaupunkilaisten ja matkailijoiden viihtyvyyttä ja ajanviettomahdollisuuksia keskustassa. Tavoitteena on luoda monipuolinen ympäristö, joka huomioi puistojen merkityksen virkistysalueena ja samalla edistää erilaisten ulkoilmatapahtumien järjestämistä keskustassa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Katettu esiintymislava elävää musiikkia, puheita, runonlausuntaa ym. ohjelmaa varten. Odotan toiveikkaana, että puistossa järjestetään tulevaisuudessa ainakin erilaisia lastentapahtumia ja ilmaiskonsertteja :)

Mummi 07.10.2019, klo 09:39

Lakeudenpuiston suunnitelmat toteutettava konseptin mukaisesti. Ei lisärakentamista alueelle. Jokaisella itseään kunnioittavalla kaupungilla on laajat viheralueet (Berliini, Lontoo ...). Lisärakentamiselle on riittävästi peltoa Ilmajoen ja Ylistaron suunnilla!

eetu 06.10.2019, klo 17:16

Lakeudenpuisto
Olen täysin samaa mieltä Ilkan mielipideosastossa 6.10-19 Lauri Nuutilan tekstistä. Avaruuden pääkaupunki tarvitsee myös keskustaan tilaa nähdä ja hengittää. Lasipalatsit ja tornitalot rautatieasemalle/pohjoiskeskustaan.

Riesel 06.10.2019, klo 12:07

Katettu esiintymislava elävää musiikkia, puheita, runonlausuntaa ym. ohjelmaa varten. Odotan toiveikkaana, että puistossa järjestetään tulevaisuudessa ainakin erilaisia lastentapahtumia ja ilmaiskonsertteja :)

Mummi 06.10.2019, klo 10:09

Luonnos on hyvä ja erittäin tarpeellinen! Älkää hyvät päättäjät olko niin lyhytnäköisiä että pilaatte kasvavan kaupungin rakentamalla se vain täyteen taloja!

puisto säilykööt 06.10.2019, klo 09:50

Ruukintien ja Kirkkokadun kulmaukseen Pajuluomaan voisi pystyttää näyttävä suihkulähde ja tehdä samalla sen ympärille maisemalammikko, jossa voisi kiertävän veden myötä menestyä jopa kalatkin. Jos Taipaleen muistomerkki on liian lähellä maisemalammikkoa, niin mistomerkkiä voisi siirtää vähän enemmän näkyviin.

Pajuluoman maisemoija 02.10.2019, klo 18:45
1