+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Avaruuden pääkaupungissa on tilaa unelmille!

Avaruuden pääkaupungissa on tilaa unelmille!

29.4.2019, klo 8:46

Seinäjoella maaseutu elää, palvelee ja tuottaa. Kasvukaupungin maaseudulla tulevaisuuteen ei vain uskota vaan se tehdään.

Seinäjoen kaupunki esittelee toukokuun aikana kuusi virkeää kylää eri puolilta Seinäjokea. Nämä kylät ovat kaikki erilaisia ja persoonallisia. Mukana on maailman suurimman potkukelkkatehtaan Koura, karavaanareiden paratiisi Kalajärvi, kasvava Latikka Nurmon ja Lapuan väliltä, Koukkarin kylä keskellä Peräseinäjokea, Riskunmäki, josta on lyhyt kaikkialle sekä Ritamäki Kyrönjoen varrelta. Jokaiselta alueelta ajomatka keskustaan kestää maksimissaan 30 minuuttia.

Kylille on valittu omat viikkonsa, jolloin niistä kerrotaan kaupungin sosiaalisen median kanavissa.
vko 18 ma 29.4 alkaen Riskunmäki, Peräseinäjoki
vko 19 Koukkari (Peräseinäjoen keskusta)
vko 20 Koura, Nurmo
vko 21 Ritamäki, Ylistaro
vko 22 Latikka, Nurmo
vko 23 Kalajärvi

Seinäjoen kaupungilla on tällä hetkellä jatkuvassa haussa 200 omakotitonttia eri puolilla kaupunkia.

- Tontin voi valita läheltä keskustaa tai suunnata maaseudun rauhaan. Tonttien koot vaihtelevat 750 m² - 6200 m² välillä ja hinnat ovat alkaen 2 €/m².
Kalajärveltä löytyy myös loma-asumiseen tarkoitettuja tontteja. Näissä tonteissa on myös vuokrausmahdollisuus, joten rakentamisen pääsee aloittamaan ilman, että tonttiin tarvitsee sitoa pääomaa juuri ollenkaan. Tontin voi lunastaa halutessaan itselleen myöhemmin, palveluvastaava Tarja Karhu sanoo ja lisää, että jatkuvassa haussa olevien tonttien hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten liian kauaa ei kannata miettiä.

- Olemme myös haastatelleet joidenkin alueiden asukkaita kertomaan kotiseutunsa parhaista puolista ja haastamme alueiden asukkaita muutenkin kertomaan kotimaisemistaan. Tavoitteena on nostaa esille elämisen laatua, maaseutuasumista ja hienoa yhteisöllistä tekemistä, markkinointipäällikkö Anu Männikkö sanoo.

Tässä jo muutama haastattelu.
http://elamaniseinajoki.fi/avaruudessa-on-tilaa-aanelle/
http://elamaniseinajoki.fi/avaruudessa-avautuu-kylamaisema/

Hastagit ovat #tilaaunelmille #avaruudenpääkaupunki #maaseutuasuminen #riskunmäki #koukkari #koura #ritamäki #latikka #kalajärvi.


Lisätietoja:
Elinvoimajohtaja (kyliin liittyvät asiat) Erkki Välimäki, p. 040 7748331
Palveluvastaava (tonttien myynti) Tarja Karhu, p. 040 5286985
Markkinointipäällikkö Anu Männikkö, p. 044 418 1119


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja