+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Helmikuu » Keskustorin kansi valmistuu maaliskuussa

Keskustorin kansi valmistuu maaliskuussa

15.2.2019, klo 15:03


Keskustorin ja sitä ympäröivän alueen rakennustyöt alkavat olla loppusuoralla.

Keskustorin kansiurakan vastaanottotarkastus on perjantaina 15. maaliskuuta. Sen jälkeen aloitetaan valaistuksen asennus ja sähkötyöt, jotka valmistuvat viimeistään 15. huhtikuuta. Viheristutukset ja muut viimeistelytyöt alkavat myös kevään aikana.

Toripaviljongin rakentaminen alkaa tänä keväänä, eikä Keskuskatua tästä syystä avata ajoneuvoliikenteelle. Kevyen liikenteen yhteys Keskuskadun läpi avataan vasta siinä vaiheessa, kun torikannen työt valmistuvat.

Kalevankatu pystytään avaamaan liikenteelle, kun OmaSp:n kiinteistön työmaa ei enää tarvitse katualuetta työmaa-alueeksi. Kalevankadun muuttamista pysyvästi kaksisuuntaiseksi Keskustorin ja Porvarinkadun välillä harkitaan.

Keskustorin valmistuttua torimyyntitoiminnot siirtyvät Kauppatorilta Keskustorille. Torimyyjävalinnat tehdään viikon 8 aikana. Keskustorin avajaisia vietetään 27. huhtikuuta.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ehdottaisin Keskuskadun ja Kauppakadun palauttamista kaksisuuntaiseksi. Muutos selventäisi liikennöintiä ko. kaduilla ja ennenmuuta koko keskusta-alueella.

YRITTÄJÄ KESKUSKADULTA 19.02.2019, klo 20:15
1