+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Syyskuu » Pysäköintijärjestelyt vanhan lääninsairaalan alueella muuttuvat

Pysäköintijärjestelyt vanhan lääninsairaalan alueella muuttuvat

27.9.2018, klo 16:03

Pysäköinninvalvonta aloitetaan marraskuun alussa. Pysäköintikiekolla pysäköinnin enimmäisaika on 2 tuntia.


Ammattikorkeakoulun kampuskirjaston valmistuminen muuttaa isoa osaa pysäköintijärjestelyistä vanhan lääninsairaalan ympäristössä Marttilassa. Alueelle on nyt asennettu uudet pysäköintiä ohjaavat liikennemerkit.

Sisääntuloväylillä on aluekieltomerkit, joiden jälkeen pysäköinti on alueella sallittu vain P-merkillä osoitetuille paikoille ja niillä rajoituksilla, jotka kunkin P-merkin yhteydessä ovat.

Pysäköinti alueella on muuttunut pääosin aikarajoitteiseksi arkisin klo 7-17 välisenä aikana. Pysäköintikiekolla pysäköinnin enimmäisaika on 2 tuntia.
Poikkeuksena ovat alueelle myönnettävät A- tai B- pysäköintiluvat, joilla voi pysäköidä klo 7-17 välisenä aikana ilman aikarajoitusta.
Myös ns. vammaisen pysäköintiluvilla voi pysäköidä alueen invapaikoille ja A-luvalla merkityille paikoille ilman aikarajoitusta.
B -lupa oikeuttaa pysäköimään ilman aikarajoitusta sähköpaikoille (B-paikat).

Ammattikorkeakoulun Kampustalossa opiskeleville ja asioiville opiskelijoille ei tässä vaiheessa jaeta erillistä A -pysäköintilupaa, vaan tähän riittää opiskelijapysäköintikortti. Kyseessä on elokuulle 2019 asti kestävä kokeilu, jolla kartoitetaan pysäköintipaikkojen käyttöastetta alueella.

Ainoastaan B-pysäköintiluvasta peritään maksu, koska tämä lupa oikeuttaa pysäköimään vapaana olevalle sähköpaikalle. Molempia pysäköintilupia (A- ja B -luvat) myönnetään alueella työskenteleville tai opiskeleville. Vammaisen pysäköintilupia myöntää Trafi.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu myöntää opiskelijoiden luvat. Alueella työskentelevien luvat hoitaa Seinäjoen kaupungin Isännöintipalvelut.
Lisätietoja alla olevista osoitteista:

SeAMK:
Kiinteistö- ja tietohallintopäällikkö Asmo Myllyaho
040 830 4262
isannointi@seamk.fi

Muut:
isannointi@seinajoki.fi
0444181211

Muuttuneissa järjestelyissä on siirtymäaika, jolloin tarvittavia pysäköintilupia voi kysyä em. osoitteista viimeistään lokakuussa.
Pysäköinninvalvonta aloitetaan marraskuun alussa, ja ensimmäisellä viikolla jaetaan huomautuksia, joilla pyritään kiinnittämään huomio muuttuneisiin pysäköintisääntöihin. Pelastustie- sekä muuhun riskiperusteiseen pysäköintiin puututaan koko ajan.

Vanhan lääninsairaalan sisäpihan pysäköintiä koskeva muutos tapahtuu seuraavassa vaiheessa ja siitä tiedotetaan myöhemmin.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja