+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Asuminen ja ympäristö » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Seinäjoki aloittaa vuoropysäköinnin ahtaimmilla kaduilla

Seinäjoki aloittaa vuoropysäköinnin ahtaimmilla kaduilla

15.2.2018, klo 16:26

Liikennemerkit asennetaan lähiviikkoina.


Seinäjoen kaupunki aloittaa vuoropysäköinnin Marttilassa Marttilantiellä Kalevankadun ja Kauppakadun välisellä osuudella ja Pellervonkadulla sekä Upassa Kuulankadulla, Ilmarisenkadulla ja Klemetinkadulla.

Syynä päätökseen on kyseisten katujen ahtaus, sillä pysäköinti on tähän asti ollut sallittua katujen molemmin puolin. Ahtaus vaikeuttaa teiden auraamista ja kunnossapitoa sekä mm. huoltoajoneuvojen liikkumista ja kääntymistä pihoihin.

Vuoropysäköinti tarkoittaa, että pysäköinti on kielletty kuukauden parittomina tai parillisina päivinä sillä puolen katua, jossa merkki sijaitsee. Pysäköintikieltomerkissä on joko yksi tai kaksi valkoista tolppaa. Jos merkissä on yksi valkoinen tolppa, pysäköinti on kielletty parittomina päivinä. Jos merkissä on kaksi valkoista tolppaa, pysäköinti on kielletty parillisina päivinä. Pysäköintikielto on voimassa tarkoitetusta päivästä kello 8:sta seuraavaan päivään kello 8:aan.

Merkit asennetaan lähiviikkojen aikana. Muutos on pysyvä.

Lisätiedot:

suunnittelupäällikkö Keijo Kaistila, p. 044 754 1648Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja