+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Maaliskuu » Kesäoppaita Seinäjoen museoille

Kesäoppaita Seinäjoen museoille

16.3.2020, klo 13:28

Seinäjoen museot tarjoavat kiinnostavia työmahdollisuuksia kesäkaudella 2020. Seinäjoen kaupungin museopalvelut hakee viittä (5) määräaikaista kesäopasta toukokuusta elokuulle 2020.

Työntekijät sijoittuvat kahteen eri toimipisteeseen. Etelä-Pohjanmaan museoon kolme työntekijää ja Suojeluskunta- ja lottamuseoon kaksi työntekijää noin 3 kk:n mittaisiin työjaksoihin seuraavasti:

4.5.-9.8.2020 (2 työntekijää, yksi kumpaankin toimipisteeseen)

1.6.-6.9.2020 (3 työntekijää, joista 2 Etelä-Pohjanmaan museoon ja 1 Suojeluskunta- ja lottamuseoon)

Kesäoppaiden tehtävät painottuvat yleisötyöhön. Tehtäviin kuuluu museon avoinna pito ja valvonta, opastukset eri kielillä, museokaupan hoitaminen ja tilaisuuksien järjestämiseen osallistuminen. Päivittäisten opastusten lisäksi on tilausopastuksia. Kesätyöntekijät osallistuvat asiakaspalvelutyön lisäksi myös museon perustehtäviin mm. kokoelmatöihin ja museoaineistojen luettelointiin.

Toivomme hakijoilta museoalan opintoja (kansatiede, museologia, historia, kulttuurihistoria), asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Luettelointikokemus ja WebMusketti-tuntemus luetaan eduksi. Odotamme kesätyöntekijältä historian popularisointikykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kielitaito luetaan eduksi. Työaika on 36,75 tuntia viikossa ja se sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemukset tehdään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta. Museon kesätyöpaikka löytyy työavaimella nro 280896. Ilmoita hakemuksessa, milloin voit aloittaa työt ja kumpaan toimipaikkaan ensisijaisesti haet. Liitä mukaan CV. Hakuaika alkaa pe 28.2.2020 ja päättyy 18.3.2020 klo 16. Hakuaikaa jatkettu 28.3.2020 klo 16:00 saakka,


Lisätietoja antaa

vs. museotoimenjohtaja johanna Junno

johanna.junno@seinajoki.fi ja p. 040 7748 578Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja