+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Maaliskuu » Sairaanhoitajan toimi hoiva- ja kuntoutuskoti Puistolassa

Sairaanhoitajan toimi hoiva- ja kuntoutuskoti Puistolassa

24.3.2020, klo 15:35

Hoiva- ja kuntoutuskoti Puistolassa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden terveydenhuollon seurannasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös asukkaiden perushoitoa, avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa selviytymisessä sekä itsenäisen elämän toteuttamisessa. Työhön kuuluu asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Työ on kaksivuorotyötä.

Odotamme sinulta tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, joustavuutta ja ohjaavan työotteen sisäistämistä. Kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Positiivinen ote ja innokkuus saavat näkyä työyhteisössämme.

Hoivakoti tuottaa asumispalveluja päihde- ja mielenterveyshuollon asiakkaille ja muille toimintarajoitteisille henkilöille. Hoivakoti sijaitsee kauniilla Törnävän alueella Seinäjoella. Asumispaikkoja kodissa on 21 kahdella eri osastolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) 5 §:n mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Love-lääkehoidon osaamisen testi tulee olla suoritettuna ennen toimen alkamista.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Koeaika 4 kk. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Haku kuntarekry.fi (työavain 285032)
Haku päättyy 12.4.2020.


Lisätiedot: vastuuhenkilö Eija Perttula, p. 050 5314883 ma-pe klo 9 - 12Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja