+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Helmikuu » Nuorisopalveluiden kesätyöpaikat

Nuorisopalveluiden kesätyöpaikat

10.2.2020, klo 8:00

Seinäjoen kaupungin kesän 2020 työpaikat nuorisopalveluissa on haettavana 10.2.-8.3.2020 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 276935. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti Seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.

Hakemukset kuntarekryn kautta 8.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Nuorisopalveluiden kesätyötehtävät:
15-17 -vuotiaille suunnattu kesätyöpaikka:


Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
2 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. (276935)

18-24 -vuotiaille suunnatut työpaikat:
Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.


Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon


5 viikkoa ja 10 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. 10 viikkoa ohjaajalla on päävastuu puiston toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. (276935)

Leiriohjaaja
Eripituisia jaksoja kesä-heinäkuulla Kesäsiirtolassa Kuorasjärven rannalla. Vietä kesä leiriohjaajana Kessulan leirikeskuksessa. Leiriohjaajana kartutat ryhmänjohtajataitojasi ja saat jakaa osaamistasi lapsille. Pääset myös hyödyntämään mielikuvitustasi ja kehittelemään mitä erilaisempia aktiviteetteja hienossa ympäristössä. Tämä on mahdollisuutesi viettää aktiivinen, ikimuistoinen kesä! Tee joukosta erottuva hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta leiriohjaajaksi. Kessulan viime kesien meininkejä voit fiilistellä etukäteen Instagramissa ja Facebookissa @Seinäjoen Kesäsiirtola. (276935)

Keittiöhenkilökuntaa kaupungin kesäsiirtolaan
ajalle 25.5.-31.7.2020. Haussa kaksi keittiöalan ammattilaista. Kesäsiirtolassa ateriat
valmistetaan itse alusta asti viidesti päivässä (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala). Ruokailijoita on noin
50-80. Tehtäviin valittujen tulee toimittaa työnantajalle elintarviketyöntekijän terveystodistus, jossa todetaan henkilön
soveltuvuus keittiötyöhön sekä tiedot hygieniaosaamisesta esim. hygieniapassilla sekä salmonellatodistuksella. (276935)


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja