+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Tammikuu » Sosiaalityöntekijän virka ja sijaisuuksia lastensuojelun avohuollossa

Sosiaalityöntekijän virka ja sijaisuuksia lastensuojelun avohuollossa

10.1.2020, klo 14:14

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka ja sijaisuuksia lastensuojelun avohuollossa.

Lastensuojelun avohuollon työ toteutetaan tiimimallissa, jossa esimiestyö, perheterapeuttinen työote ja tiimikoordinaattori ovat käytössä.
Erittäin vaativa tehtävänkuva on huomioitu palkkauksessa. Kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle maksetaan tehtäväkohtaista palkkaa 3555 euroa kuukaudessa (3232 e + tva 10 %). Lisäksi palkkausta voidaan vielä tarkistaa vuoden sitoutumisehdon ja hankitun lisäkoulutuksen jälkeen sekä resurssipulasta johtuvan tilapäisen kuormituksen vuoksi vielä 6 %.

Ryhmätyönohjaus on säännöllistä ja henkilöstölle on tarjota täydennyskouluttautumismahdollisuuksia. Etätyömahdollisuutta voi käyttää. Avohuollon sosiaalityötä johtaa vastaava sosiaalityöntekijä lähiesimiehenä.

Seinäjoen kaupungissa lapsiperheille on vanhemmuuden ja läheisverkoston tueksi järjestettävissä monenlaista palvelua ja toimintaa. Sosiaalihuollon ja lastensuojelun tarpeisiin kyetään lisäksi monialaisessa yhteistyössä järjestämään vaativiakin palveluja.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti. Maisteritutkinnon loppuun saattamista voidaan tukea palkallisella opintovapaalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virkatehtävä alkaa maaliskuussa ja on voimassa toistaiseksi. Määräaikaiset vähintään puolen vuoden sijaisuudet alkavat helmikuussa, huhtikuussa ja kesällä. Pisin sijaisuus ulottuu vuodelle 2021 saakka.

Hakemukset kuntarekry.fi (työavain 271470)
Haku päättyy 31.1.2020.

Lisätiedot: avohuollon vastaava sosiaalityöntekijä Minna Sillanpää, p. 044 470 0460 tai lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi, p. 040 774 8700
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja