+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Tammikuu » Sairaanhoitajan sijaisuuksia Teponkartanossa

Sairaanhoitajan sijaisuuksia Teponkartanossa

3.1.2020, klo 11:09

Teponkartanon palvelukeskuksessa on tarjolla sairaanhoitajan eripituisia sijaisuuksia, esimerkiksi opintovapaan sijaisuus 27.1.2020 alkaen. Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää, jolla on oikea asenne. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja halua oppia uutta. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Otamme hakemuksissa huomioon myös sairaanhoitajaopiskelijat, joiden ovat suorittaneet vähintään 140 opintopistettä tutkinnosta. Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Sijaisuuksiin haetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin sopiviin hakijoihin ja perehdytämme sijaiset yksikköön.

Haku on jatkuva 31.1.2020 saakka ja sijaisia valitaan hakuajan puitteissa heti, kun sopivia henkilöitä sijaisuuksiin löytyy.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Helena Piikkilä, p. 044 550 2293, helena.piikkilaseinajoki.fi.

Haku Kuntarekry.fi –sivuston kautta (työavain 270207).


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja