+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2020 » Tammikuu » Jotakin parempaa - Maaseutukulttuurin hybridiosaaminen

Jotakin parempaa - Maaseutukulttuurin hybridiosaaminen

10.1.2020, klo 8:00

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hakee osaavaa ja innostunutta projektikoordinaattoria.

Etelä-Pohjanmaa on vahva kulttuurimaakunta, jossa on tehty kulttuurin kehittämistyötä pitkään ja tavoitteellisesti. Alueeltamme löytyy kulttuurin vahvuustekijöitä lähes kaikilta kulttuurin ja taiteen aloilta.

Seinäjoen kaupunki ja Etelä-Pohjanmaan liitto ovat saaneet OKM:ltä rahoitusta kuntien kulttuuritoiminnan alueelliseen kehittämistehtävään, Maaseutukulttuurin hybridiosaaminen -hankkeeseen.

Seinäjoen kaupunki vastaa hankkeen rekrytoinnista. Hanketta toteutetaan käytännössä yhdessä Etelä-Pohjanmaan liiton kanssa.

Seinäjoen kaupunki lähtee koordinoimaan hankkeessa kulttuurin ja taiteen välittäjätoimintaa. Toiminnan tavoitteena luoda malli, jonka kautta alueen taiteilijat työllistyvät paremmin ja asukkaat saavat nauttia monipuolisesti taiteesta ja kulttuurista.

Projektikoordinaattori vastaa OKM-rahoitteisesta Maaseutukulttuurin hybridiosaaminen -hankkeen välittäjätoiminnan koordinoimisesta.

Hankkeen kokonaistavoitteena on vahvistaa kuntien kulttuuritoimintaa hankkeessa luotavan mentorointimallin avulla sekä luoda maakuntaan alueellinen välittäjätoimintamalli. Hankkeessa syntyvän alueellisen taide- ja kulttuuriverkoston tehtävä on monialaisen kulttuuriosaamisen kehittäminen koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Projektikoordinaattorin työnkuvaan kuuluu mm. kuntien kulttuurin ja taiteen tilanteen ja tarpeiden kartoittaminen, alueellisen kulttuuri- ja taideverkoston kokoaminen, kulttuurituotteiden paketointi ja välittäminen alueelle.

Sinulla on:

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. kulttuuriala)
  • kyky luotsata hanketta itsenäisesti ja tavoitteellisesti
  • erinomaiset vuorovaikutus-, projektinhallinta- ja viestintätaidot
  • intoa ja näkemystä kehittää Etelä-Pohjanmaan kulttuuri- ja taide-elämää
  • kokemusta kehittämistyöstä
  • kokemus hankehallinnoinnista katsotaan eduksi
  • oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme:

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta maakunnallista kulttuuriyhteistyötä
  • innostuneen työyhteisön Seinäjoen kulttuuripalveluissa, Etelä-Pohjanmaan liiton kulttuurin vastuualueella ja kuntien kulttuurivastaavien verkostossa
  • 2 800 € kuukausipalkan ja Seinäjoen kaupungin tarjoamat työsuhde-edut

Työ on määräaikainen ja kestää 31.12.2021 saakka. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työn tekemistä varten ajokortti ja auton käyttö on välttämätöntä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Koeaika on 4 kuukautta.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hankkeen toteutumistapa on riippuvainen OKM:n muutospäätöksestä. Työn aloittamisajankohta on 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi kuntarekry.fi:ssä (työavain 271084) 24.1.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja antavat:

kulttuuripalvelupäällikkö Aila Taivalmäki p. 050 361 0402 aila.taivalmakiseinajoki.fi
kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs p. 040 774 8559 leena.kraknasseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja