+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Marraskuu » Sosiaalityöntekijän virka Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystyskeskuksessa

Sosiaalityöntekijän virka Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystyskeskuksessa

7.11.2019, klo 14:54

Haetaan Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystyskeskukseen sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan

Sosiaali- ja kriisipäivystyskeskus huolehtii kiireellisen sosiaalisen avun antamisesta koko Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille, sekä Etelä-Pohjanmaan alueella oleskeleville. Työpaikkamme sijaitsee Seinäjoen poliisiasemalla, Fallesmannin tiloissa.

Sosiaali- ja kriisipäivystyskeskuksessa tehtävä työ on aktiiviaikaista kolmivuorotyötä, jota toteutetaan työparityöskentelynä sosiaaliohjaajan kanssa. Osa työstä on mahdollista toteuttaa etätyönä.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset näkemään elämän koko kirjon. Viikottaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen ja humoristisen työyhteisön.

Toivomme hakijalta monialaista sosiaalityön osaamista, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisten asiakkaiden ja verkostojen kanssa. Teemme paljon moniviranomaisyhteistyötä ja toimimme yhtenä viranomaisena poliisin, ensihoidon ja pelastuksen kanssa. Lisäksi toivomme hakijalta rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta haastavissa asiakastilanteissa. Hakijalta edellytetään tarvittaessa nopeaa päätöksentekokykyä. Arvostamme myös kriisityön osaamista. Ajokortti on työssä välttämätön. Vuoden alusta sosiaali- ja kriisipäivystyksen käytössä on oma auto.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus.
Valittujen on esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan, sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Palkkaus 3555,20 € (sisältää tva 10 %) + mahdolliset työkokemuslisät, lisäksi määrävuosikorotukset ja vuorolisät. Koeaika 6 kk.

Työ alkaa 1.2.2020.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 259423)

Haku päättyy 1.12.2019

Lisätietoja: sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtaja Marjaana Rajasaari-Lahti, p. 044 4700405, marjaana.rajasaari-lahtiseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja