+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Marraskuu » Sosiaalityöntekijän virka lapsiperhesosiaalityössä

Sosiaalityöntekijän virka lapsiperhesosiaalityössä

25.11.2019, klo 14:43

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavan sosiaalityöntekijän virka lapsiperhesosiaalityössä.

Virka on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Täytetään vuoden 2020 alussa tai sovitusti.
Lapsiperheiden sosiaalityössä käsitellään kaikki uudet lastensuojeluilmoitukset, laaditaan tarvittaessa palvelutarpeen arviointi sekä toteutetaan suunnitelmallista sosiaalityötä lapsiperheissä. Työtä on eriytetty arviointiin ja suunnitelmalliseen sosiaalityöhön pienissä ryhmissä. Koko tiimi on kokonaisuudessaan viidentoista viranhaltijan kokoinen. Tiimin kokonaisvastuun kantaa vastaava sosiaalityöntekijä. Työryhmässä on hyvä tunnelma!

Kaupungin oma perhetyö on tiivis osa lapsiperheiden sosiaalipalveluja.

Työntekijän tukena työpari- ja esimiestyön lisäksi ovat säännöllinen työnohjaus, lastensuojelun konsultaatiot, asiantuntijaryhmä sekä laaja ja kattava monialainen viranomaisverkosto. Työtilamme sijaitsevat Aalto-keskuksessa. Etätyömahdollisuus on käytössä työ- ja asiakastilanteen niin salliessa. Asiakkaille on tarjota monipuolista ja monialaista palvelua erilaisiin vaativiinkin perhetilanteisiin.

Hakijan osalta arvostamme kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto on tarpeen työssä.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palkkaus lapsiperheiden sosiaalityössä on kunta-alan työehtosopimuksen mukainen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset kuntarekry.fi (työavain 263469)
Haku päättyy 10.12.2019 klo 12.00

Lisätietoja antaa lapsiperheiden sosiaalityön vastaava sosiaalityöntekijä Minna Talvitie p. 044 4700 436 tai lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi p. 040 774 8700.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja