+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Marraskuu » Seinäjoen kaupungin ylläpitopalvelut – tulosyksikössä on avoinna kaksi kiinteistönhoitajan toimea.

Seinäjoen kaupungin ylläpitopalvelut – tulosyksikössä on avoinna kaksi kiinteistönhoitajan toimea.

8.11.2019, klo 15:09

Tehtäviin kuuluu kiinteistönhoitotehtävät sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolella, KiinteistöRYL 2009 yleisten tehtävänkuvausten ja laatuvaatimusten mukaan.

Huoltokohteet ovat pääsääntöisesti kaupungin julkisen palvelun rakennuksia. Kiinteistönhoidon kokonaisuus kaupungissa on jaettu 5 piiriin. Avoimena olevat toimet sijoittuvat ensisijaisesti Seinä-joen kantakaupungin ja Nurmon alueen piireihin, mutta muutokset piirijaossa ja tehtäväkentässä ovat mahdollisia. Piirien sisällä kiinteistönhoitajille on nimetty ensisijaiset omat vastuurakennukset.

Kiinteistönhoitajana teet tiivistä yhteistyötä piirisi ja yksikkösi muiden kiinteistönhoitajien lisäksi ylläpitopalvelujen valvomon ja kunnossapidon kanssa. Olet läheisessä tekemisessä rakennusten käyttäjien kanssa, mikä edellyttää yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kiinteistönhoidossa tavoitellaan ennakoivaa huoltoa sekä kiinteistönhoitajien itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Seinäjoen kaupungilla on käytössä sähköinen huoltokirjajärjestelmä Granlund Manager. Toimitiloja kaupungilla on yli 400 000 bruttoneliömetriä, jakautuen noin 300 huoltokohteeseen.

Odotamme sinulta

• Sinulla on aiempaa työkokemusta kiinteistönhoitotehtävistä. Kokemus julkisten rakennusten kiinteistönhoidosta lasketaan eduksi.
• Sinulla on alalle soveltuva koulutus, kuten kiinteistönhoitajan ammatti- tai erikoisammatti-tutkinto, tai muu soveltuva teknisen alan koulutus.
• Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti.
• Tunnet ja hallitset nykyaikaisen talotekniikan perusominaisuudet. Sinulla on hyvät tietotekniikka- ja viestintätaidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 25.11.2019 klo 15:00 mennessä. Työavain 259410.

Lisätietoja: kiinteistötyönjohtaja Ari Kiiskinen, ari.kiiskinenseinajoki.fi, p. 044 4181774


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja