+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Elokuu » Paikkatietoasiantuntijaksi Seinäjoelle

Paikkatietoasiantuntijaksi Seinäjoelle

14.8.2019, klo 17:28

Seinäjoen kaupungin Paikkatietopalvelut-yksikkö hakee osaavaan joukkoonsa paikkatietoasiantuntijaa 1.10.2019 alkaen.

Oletko paikkatietoalan ammattilainen? Tunnetko paikkatietosovelluksia? Ovatko tietojärjestelmät ja tietokannat sinulle tuttuja? Kaupunki tarjoaa sinulle hyvät edellytykset kehittää itseäsi osaavassa ja mukavassa porukassa jatkuvasti muuttuvassa paikkatietomaailmassa.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm. paikkatietojen käsittely, kaupungin organisaatiota palvelevien paikkatietopohjaisten analyysien teko, tietokantakyselyt, paikkatiedon käsittelyprosessien automatisointi ja tiedonsiirrot paikkatietojärjestelmien välillä. Työnkuvaasi kuuluvat myös tausta- ja teemakarttoihin liittyvä ylläpito- ja kehitystyöt sekä Trimble Locuksen ja siihen liittyvien sähköisten asiointipalvelujen pääkäyttäjän tehtäviä. Toimenkuva ja mahdolliset erityisvastuut määritellään valittavan henkilön työkokemuksen perusteella työyhteisön tarpeisiin sovittaen.

Seinäjoen kaupungin Paikkatietopalveluissa on käytössä mm. seuraavat GIS-sovellukset: Trimble Locus, MicroStation, FME ja QGIS.
Edellytämme sinulta soveltuvaa maanmittausalan tai tietotekniikka-alan ammattikorkeakoulututkintoa ja paikkatieto-ohjelmistojen tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan tietokantaosaamista sekä hyvää tietoteknistä yleisosaamista. Arvostamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yhteistyötaitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi kautta 30.8.2019 klo 15.00 mennessä sähköisesti ( työavain 246830 ). Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.


Yhteystiedot

Kartastoinsinööri Seija Perasto, 040 7748679 ja
Paikkatietoasiantuntija Hannes Keskikiikonen, 040 0815603.


15.8.2019 Kiinteistö- ja paikkatietopalvelutLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja