+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Heinäkuu » Ylläpitopäällikköä haetaan

Ylläpitopäällikköä haetaan

4.7.2019, klo 13:35

Seinäjoen kaupungin toimitilat –tulosalueelle haetaan ylläpitopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ylläpitopäällikkönä vastaat Seinäjoen kaupungin toimitilakiinteistöjen yllä- ja kunnossapidosta sekä toiminnan budjetista. Johdat noin 60 hengen tulosyksikköä, joka ohjauksessasi huolehtii rakennuskannan kiinteistönhoidosta, kunnossapito- ja korjausrakentamisesta sekä teknisestä valvonnasta. Vastaat sovittujen vuosikorjaushankkeiden toteuttamisen organisoinnista ja toimit kohteiden teknisenä asiantuntijana kiinteistömestareiden tukena. Edistät sisäisten asiakkaidemme viihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin ja eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky edesauttavat tehtävässä onnistumista.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta tai aiempaa opistotasoista tutkintoa yhdistettynä vankkaan kokemukseen toimialalta. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä MS-office työkalujen hallinta ovat edellytyksenä työssä menestymiselle. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Hakemukset 6.8.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain 243223.

Lisätietoja antavat kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi (ensisijaisesti), p. 040 585 3917 tai kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, p. 040 826 1007.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja