+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Huhtikuu » Vastaavan ohjaajan virka Louhenkadun asumisyksikössä

Vastaavan ohjaajan virka Louhenkadun asumisyksikössä

11.4.2019, klo 10:28

Louhenkadun asumisyksikkö siirtyy 1.5.2019 alkaen Seinäjoen kaupungin omaksi toiminnaksi. Louhenkadun asumisyksikössä on haettavana vastaavan ohjaajan virka.

Yksikkö tuottaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille. Asumispaikkoja on 15, joista 8 on tehostetun palveluasumisen paikkoja ja 7 palveluasumispaikkoja. Lisäksi yksiköstä käsin tehdään tuetun asumisen käyntejä yksikön läheisyydessä asuvien asukkaiden kotiin. Jalkautuvien palveluiden kehittäminen on yksi tulevaisuuden painopistealue yksikön toiminnassa. Henkilökuntaan kuuluu yhteensä 13 työntekijää.

Vastaava ohjaaja vastaa yksikön esimiestyöstä, taloudesta, hallinnosta ja asiakasprosessien sujuvuudesta. Työaikaa esimiestyöhön on varattu 50 %. Esimiestyön lisäksi vastaava ohjaaja osallistuu asukkaiden perushoitoon, avustamiseen ja ohjaamiseen päivittäisissä toiminnoissa ja itsenäisessä elämässä. Työssä tärkeää on myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Työ vaatii esimiestaitoja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, kokemusta kehitysvammatyöstä ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 5 §:n mukainen laillistettu sairaanhoitaja tai Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3§:n mukainen sosionomi (AMK).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Lääkehoidon lupien tulee olla suoritettuina.
Koeaika 6 kk. Valitun tulee esittää hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus ennen viran vastaanottamista.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 227966)
Haku päättyy 25.4.2019.

Lisätiedot: vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 044 4255403, kristiina.keppo@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja