+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Huhtikuu » Katujen kunnossapitoon haetaan kunnossapitomestaria ja tiemestaria

Katujen kunnossapitoon haetaan kunnossapitomestaria ja tiemestaria

5.4.2019, klo 11:37

Kunnossapitomestari ja tiemestarin toimivat liikenneväylien ja –alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito- ja hoitotehtävissä.

Seinäjoen kaupunki hakee sekä kunnossapitomestaria että tiemestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön.

Kunnossapidon tulosyksikköön kuuluu 18 vakituista työntekijää. Vuotuinen käyttötalousbudjetti on noin 7 M€.

Kunnossapitomestari ja tiemestarin toimivat liikenneväylien ja –alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito- ja hoitotehtävissä. Talviaikana kunnossapitomestari ja tiemestari osallistuvat esimiesten päivystysrenkaaseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustekniikan insinöörin (AMK) tutkinto ammattikorkeakoulusta, rakennusinsinöörin tutkinto teknisestä oppilaitoksesta tai teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta.

Lisäksi kunnossapitomestarilta edellytetään vähintään 2 vuoden työkokemusta ja tiemestarilta edellytetään vähintään 4 vuoden työkokemusta kunnossapidon tai maanrakentamisen esimiestehtävistä. Kokemus katujen ja liikennealueiden kunnossapidon esimiestehtävistä luetaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijan olevan yhteistyökykyinen ja itsenäisen työotteen omaava, jolla on myös sujuva kirjallinen ja suullinen esiintymistaito. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 29.4.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Kunnossapitomestari työavain 226926.

Tiemestari työavain 226931.

Lisätietoja antavat kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula, p. 040 514 2903 tai kaupungininsinööri Kari Havunen, p. 040 505 6403.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja