+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Maaliskuu » Johdon sihteerin toimi Kaupunkiympäristön hallinnossa

Johdon sihteerin toimi Kaupunkiympäristön hallinnossa

7.3.2019, klo 16:08

Kaupunkiympäristön hallinto tuottaa keskitettyjä palveluja Kaupunkiympäristön toimialalle. Toimiala muodostuu kahden eri lautakunnan alaisista viranhaltijoista ja toimihenkilöistä. Henkilökuntaa on noin 250.Lautakuntia ovat kaupunkiympäristölautakunta sekä lupa-asiainlautakunta.

Johdon sihteerin tehtävät ovat hyvin monipuolisia. Tehtäviin kuuluu hotelli- ja junalippuvarausten tekemistä, diarointia, sähköisten päätösasiakirjojen valmistelua, sopimusarkistointia ja henkilöstöhallinnon avustavia töitä. Johdon sihteeri koostaa kaupunkiympäristölautakunnan esityslistat, pöytäkirjat sekä huolehtii tarvittavat päätösotteet ja julkipanot. Johdon sihteerille kuuluu myös kaupunkiympäristön toimialan laskujen käsittelyä. Johdon sihteeri on osa hallinnon tiimiä, jossa koko tiimi tukee toisia.

Johdon sihteerin tulee hallita jo entuudestaan yleistoimisto-ohjelmat. Lisäksi eduksi katsotaan Seinäjoen kaupungilla käytössä olevien Laari-, Populus-, Rondo-, Tila- ohjelmien hallinta. Hakijalla tulee olla tradenomin tai muu soveltuva tutkinto.

Arvostamme erityisesti:

  • halua opettaa muita,
  • huolellisuutta,
  • joustavuutta kiireaikoina,
  • kokemusta vastaavista töistä,
  • ryhmätyökykyä,
  • ripeyttä.

Toimen tehtäväkohtainen palkka on 2416,40 €/kk, jonka lisäksi maksetaan 10 %:n lisä työn vaativuudesta. Muut palkkaustekijät ja työehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa tehtävää täytettäessä.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 24.3.2019 ansioluetteloineen sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi Työavain on 221422 .
Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja antavat:

hallintopäällikkö Juha Ahonen puh. 044 470 0229 tai sähköpostilla juha.ahonenseinajoki.fi sekä

kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa puh. 040 826 1007 tai sähköpostilla juha.takamaaseinajoki.fi


Seinäjoki 7.3.2019


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja